Puistopiknikillä

Tänäänkin oli über-lämmin päivä, nautimme lämmöstä piknikillä Kaisaniemen puistossa siipan kanssa.

Ruokailun jälkeen jatkoimme viinillä ja minä neuloin:

Nyt takaisin viinittelemään, telkkarista alkaa kohta lauantai-illan toivotuin eli Avara luonto.

Ihanaa kun on kevät!

You may also like

2 Comments

  1. Piknikointi on kyllä kivaa, itse olin Ruttopuistossa sunnuntaina.Miksiköhän en itse ymmärtänyt ottaa kudinta mukaan…?ja Wappupostaukseesi liittyen, kyllä joku muukin ymmärtää Jethro Tullin päälle, Stand Up on hieno levy. Ja Ian Andersonilla oli hienoja saappaita 70-luvulla…

  2. Puistoneulominen on tosi jees, kuukauden päästä ajattelin neuloa myös Italiassa hiekkarannalla (vaikkakin siinä tulee helposti neulottua mukaan myös hiekkaa, aurinkorasvaa ja hikeä ;) ).Olen pahasti koukussa: Sunnuntaina mietin jopa, että voisko baarissa neuloa, mutta sitten tuli siihen tulokseen, että tupakansavun täyttämä paikka ei ole paras paikka langoille ja neulomiselle.:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *