Slaavilaistyylinen jakku

Vaikka minulla onkin talvisia neuleita vaikka muille jakaa, en voinut muutama viikko sitten vastustaa ihanaa Gobi-lankaa, jossa on kamelinkarvaa, alpakkaa ja merinovillaa. Lanka on ihanan pehmeää ja lämpöistä!

Langasta on syntymässä folklore-henkinen jakku. Vierastan ajatusta neuleen käyttämisestä ulkotakkina, mutta Gobi-langasta takista tullee niin paksu ja lämmin, että se käy hyvin ulkokäyttöönkin. Jakusta ei tosin tule yhtää pitkää kuin luonnoksessa, lankaa vain ei ole tarpeeksi.

Vyötärökaitale ja hihansuut ovat jämäkkää pintaneuletta:

Syyskuu on kohta ovella, ilma tuntuu jo paljon viileämmältä ja kuulaammalta. Odotan innolla sitä, että ullakolta saa käydä hakemassa talvivaatteet. On hauska kokeilla ja ihastella omia “uusvanhoja” vaatteita.

You may also like

8 Comments

  1. oioiiii mikä kauneus. Rakastuin heti. Olisiko mitään mahiksia toivoa että ohjetta kirjoittelisit tuohon? *sormet ristissä*

  2. Jaana, tuo on hauska pintaneulos ja minun on pitänyt kokeilla sitä jo pidemmän aikaa jossain neuletyössä. Uusimmassa IK:ssa on joku malli, joka on toteutettu mielestäni kokonaan tuolla neuloksella.Anni, kiitos.:) Ohjetta en ikävä kyllä uskalla luvata, kun en ole niitä muutenkaan jaksanut ikinä tehdä.:/ Sitä paitsi kun ole itse pitkä ja verrattain raamikas, olisi neuleen kokosarjoittaminn ihan piinaa.

  3. Onpa kivaa pintaa!Eilen ja tänään oli oikein ihana syysilma, raikas ja aurinkoinen, joten ehkä on hyvä että syksy tulee, kun elokuu oli niin sateinen. (Yleensä pidän syksystä kovasti, mutta tuntuu, etten ehtinyt nauttia kesästä juuri lainkaan, joten ei vielä ole syksyn aika…)

  4. Hei!
    Etsin netistä innoitusta hääpuvun kanssa pidettävää jakkua varten, törmäsin tähän ja ihastuin. :) Itse en näin isoon neuleprojektiin uskalla ryhtyä, mutta saisinkohan luvan näyttää tätä kuvaa neulojalle, kun yritän kertoa, mitä haluan?

  5. Hei!Etsin netistä innoitusta hääpuvun kanssa pidettävää jakkua varten, törmäsin tähän ja ihastuin. :) Itse en näin isoon neuleprojektiin uskalla ryhtyä, mutta saisinkohan luvan näyttää tätä kuvaa neulojalle, kun yritän kertoa, mitä haluan?

  6. Tottakai voit käyttää tuota mallina, ole hyvä! Itse en ole saanut jakkua edes valmiiksi vielä.:)

Leave a Reply

Your email address will not be published.