Sukkasten tuunailua

Tänä kesänä olen ensimmäistä kertaa pattitilanteessa. Bulevardilla ollut Kiina Soppi lopetti toimintansa ja en saanut ensimmäistä kertaa kuuteen (?) vuoteen kesäksi perinteisiä kiinatossuja. Yleensä olen kuluttanut parikolme paria kiinatossuja kesässä ja kävellyt ne sitten puhki. Kiinatossut ovat ihanteelliset kesäkengät, niiden kanssa ei tarvitse sukkia ja niillä voi kävellä tunteja päivässä, ilman että tulee rakkoja jalkoihin. Lisäksi tossut olivat edullisia. Tänä kesänä jouduin hankkimaan nahkaiset kesäkengät, joita ei voi käyttää ilman sukkia. Siksi ostin H&M:sta halpoja valkoisia sukkasia tuunausta varten.

Toisiin lisäsin pitsiä ja nyt meinaan kuolla sukkien söpöyteen:

Toiset saivat Dylon-värikylvyn:

Innostuin melkein ompelemaan sukkiin pieniä nappeja koristeeksi, mutta ehkä jätän nyt väliin.;)

You may also like

9 Comments

  1. Kivoja sukkia. Minulle tuli noista ensimmäisistä mieleen lapsuuteni pitsisukat, oikeat juhlasukat. Sukansuussa oli juuri tuollaiset röyhelöpitsit. Tulipas ihanan nostalginen olo;)Minulla on karsea nuha ja ennakkotehtäväkin jumittaa. Nostalgiafiilistely tuli sopivaan saumaan. Kiitos siis kuvista;)

  2. Ihania höpsöttimiä nuo pitsiset! Kyllä kelpaa astella Italian kamaraa tuollaiset jalassa.

  3. Kampin tossuissa ei ollut ainakaan huhtikuussa minun kokoani (40). Netistähän voisi aina tilata, mutta oikean koon löytäminen on aina ongelma. Pitsisukat ovat mun mielestä ihan käsittämättömät höpsöttimet! Jotenkin kesävaatteiden kuuluu mielestäni olla vaaleita tai värikkäitä ja romanttisia.;)

  4. Intian basaarin tossuja boikotoin, koska ne ovat rumia, kalliita ja ei yhtään niin viimeisteltyjä kuin Kiina Sopissa myynnissä olleet. Pitää varmaan ostaa netistä, jos vielä kiinatossuja haluaa.

  5. Lohduttavaa kuulla, että joku muukin on kokenut saman järkytyksen kesäkenkien hankinnassa… Poikakaveri oli viikonloppuna Helsingin Proskatessa ja lupasi tuoda mulle samaisesta Kiina Sopista uusia kiinatossuja – ei sitten tuonutkaan :( Aikamoinen surku, kiinatossuja paremmiksi eivät kesäkengät kyllä mene!Niin ja ihanan söpöjä sukkia sulla! :)

  6. Uudehkossa käytävässä, joka kulkee asematunnelin Anttilan paikkeilta ylös Stadin kebabille, on myös jokin Kiina-kauppa. Olisko siellä? Ja eikös Pasilan asemalla ole ainakin joskus ollut myös samantyyppinen puoti?

Leave a Reply

Your email address will not be published.