Savoon!

Leninki ja pitsinen mohairhuivi tulivat ajoissa valmiiksi. Kerrankin!

Uskoisin hääparin tuntien, että huomenna on tiedossa vuoden bileet. Olen varautunut yhdeksän sentin koroilla seisoskeluun hankkimalla geelityynyt kenkiin ja hoitamalla muutenkin kintut kuntoon. Voin muuten suositella Freemanin jalkavoidetta, se on edullista ja tuoksuu lähinnä marjaiselle.

Jalkoja hoitaessani tuli taas kerran mieleen, että miksi monilla miehillä jalkapohjat ovat pehmeät kuin vauvan pylly? Minulla jalkapohjissa sen sijaan on vaikka minkälaista kovettumaa, vaikka kuinka huolellisesti jalkapohjiani hoitaisin. Ei ole reilua.

Puvusta, huivista ja paljon muustakin kuvia, kunhan Pohjois-Savosta kotiin palajan. Hauskaa viikonloppua kaikille!

You may also like

9 Comments

  1. Ehkä se miehinen jalkahiki pitää ne miesten tassut niin pehmeinä? Valinta on sinun: pehmeät, mutta haisevat jalat; vai ei-niin pehmeät, mutta marjaisilta tuoksuvat jalat. :)

  2. voi kertoo että mun rakkaalla avokilla jalat on kaukana pehmeistä! Avokki kun tekee seisomatyötä, ja kenkinä on kumpparit, niin kovettumia kyllä löytyy! Jospa se on se poikkeus mikä vahvistaa säännön? =)

  3. Lääkärilähimmäinen juuri jokin aika sitten uskoi minulle tiedon, että jalkaopohjien sarveistuminen on ihan noin biologisestikin naisellinen ilmiö (estrogeenin aiheuttama tms). Mitä varten sitten näin on, se onkin toinen kysymys…

  4. Korea kolttu!Olen ihmetellyt ihan samaa. Siipallani on vauvan pehmeät ja siloiset jalkapohjat, itselläni karheat ja kuivat. Miksi, oi miksi? Jalkahikiteoria on aika hyvä…

  5. Tosi ihanasti nappaa nuo värit yhteen, ruskea ja punainen.Toinen aivan ihana jalkavoide on Dermosilin Jalkavoide(dermoshop.com). Sen sisältämä eukalyptus ja mentoli viilentää ihanasti.

  6. Meidän isännän jalat ovat tuota hikistä-mutta-pehmeää versiota. Sillä on kädetkin sellaiset pehmoiset konttorirotan kädet (ne ei oo tosin hikiset). Se ei ole reilua se.

  7. Muusikotar, juu tuo jälkimmäinen on kivempi vaihtoehto.:)Ullapulla,no joo, kyllä mäkin tiedän noita poikkeuksia, mutta jotenkin tuntuu, että yleensä miehillä jalkapohjat ovat pehmeät tassut.Suojakänni, tuota voi sitten ylpeänä julistaa, että kun on kovat jalkapohjat, on todellinen nainen.:DSinilga, mulla jalat on huonoimmassa kunnossa juuri nyt kesäaikaan, kun kulkee sandaaleilla.Seeds, kiitos! “Jalkahikiteorian” voisi lanseerata laajemminkin.Christina, tuo, minkä näet ruskeana, on enemmänkin oliivinvihreä. Kiitos rasvavinkistä!Ninnu,kiitos!Mrs. Marple, itse en edes aloita valittamaan käsistäni.:)

Leave a Reply

Your email address will not be published.