Onnenlehti ja musta Liisan lilja

Tämä nainen on syytä viedä hoitoon pikimmiten. Diagnoosi: Pitkälle edennyt kolmiohuivi -mania.

Onnenlehti -huivin malli on oma ja unelmankevyeen huiviin kului Kidopale -mohairlankaa noin 45 grammaa (!), puikot nro 4. Nimen Onnenlehti huivin sai, kun tajusin kuvion muistuttavan Nintendon Super Mariosta tuttua lehteä:

Tai siis minulle tuli kuviosta lehti mieleen jotenkin mieleen. Sillä, että kotona on viime aikoina pelattu vanhoja Nintendo-pelejä tietokoneella, ei ole asian kanssa varmaan mitään tekemistä. Vanhojen pelien grafiikka on muuten ihanan kökköä!

Tänään valmistui Liisan lilja -huivi Kitten Mohairista. Huivi on ollut tekeillä jo pari kuukautta ja eilen ja tänään sain sen kiskaistua valmiiksi. Tosin yläreuna on liian löysä, pitäisi varmaan päätellä se uudelleen. Ei vain jaksaisi millään… Lankaa huiviin meni 120 grammaa, puikot nro 5,5.

Lupaan ja vannon, että seuraavaksi väännän ainakin keskeneräiset raitasukat valmiiksi ennen kuin syöksyn seuraavan huivin kimppuun.

You may also like

11 Comments

  1. Täällä on samaa vaivaa. Onko parantolassa vielä tilaa – ja mitähän siellä kutois…Kauniita ovat. Kitten mohairia löytyy kaapista valmiustilassa, mutta ehkä odotan hieman ilmojen jäähtymistä.

  2. Vau! Onnenlehti on hieno! Äläkä vielä huolestu – mielestäni tilasi on kriittinen vasta sitten, kun oot vakavissa mielin neulomassa Lara Croft Tomb Rider -huivia ;) Mutta Super Mario tai Tetris-innotteisista kolmiohuiveista ei tarvii vielä huolestua :)

  3. Kiitos taas! Voisin kyllä seuraavaksi kokeilla tosiaan jotain muutakin kuin kolmioiden neulomista. Mihinköhän mania siirtyisi seuraavaksi? Minulla olisi kyllä langast vielä kolmeen ohueen mohairhuiviin…;)Ohjetta Onnenlehteen en vielä lupaile, mutta katsotaan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *