Vuorovaikutteista meemeilyä

1. Vastaa nimelläsi ja minä kerron sinusta jotain.

2. Kerron sinulle, mikä bändi/elokuva muistuttaa minua sinusta.

3. Keksin jotain yhteistä/samaa intressiä mitä meillä on.

4. Kerron mistä saattaisin kadehtia sinua.

5. Kerron ensimmäisen muistoni sinusta.

6. Kerron sinulle eläimen, josta tulet mieleeni.

7. Kysyn sinulta jotain, mitä olen halunnut kysyä.

8. Jos teen tämän sinusta, laitathan tämän blogiisi.

Eli kommenttiboksiin nimiä nyt vaan! Toivon, että tunnen sinut joko livenä tai sitten olemme olleet tekemisissä internetskun ihmemaassa. Muuten tästä meemistä ei oikein ole iloa.:)

Ai niin, ja tämän huvin löysin iloksemme Alcinoen putiikista.

You may also like

20 Comments

  1. Annikki:2. Leon. Älä kysy miksi, en minä tiedä. Se vain tuli mieleen.3. Piirtäminen, grafiikka, kädentaidot ylipäätään.4. Matemaattinen lahjakkuutesi tekee über-kateelliseksi. Mäkin haluan.5. Brimin kommenttilootassa jotain huutelit sen verran ahkeraan, että aloin seurata sinunkin blogiasi.6. Pieni terrieri tai posetiivarin apina.7. Mikä luvuissa ja numeroissa kiehtoo?Orange Seeds:2. Sateen jälkeen3. Historia, historialliset puvut, punkku, ruoka.4. opiskelemasi ala, hoikka ruumiinrakenteesi.5. Niissä häissä. Huomasin sinut jo kirkon pihalla ja ihmettelin kuka sinä olet (tosin en tuntenut muutenkaan kovin montaa ihmistä häistä). Kontrasti lyhyiden hiustesi ja juhlavan hameesi välillä oli hauska. Sitten myöhemmin tietenkin istuimme samassa pöydässä.6. Egyptiläinen kissa.7. Minkä ikäisenä ja miksi kiinnostuit keski-ajasta?Oola2. Star Wars (no tiätty)3. Historia, musiikki, värit, kädentaidot, vaatteet…4. Sosiaaliset taitosi ovat ilmiömäiset, empaattisuutesi.5. Siippa kertoi, että scifi-larpissa oli ollut punatukkainen natsikapteeni.6. punakeltaraidallinen maatiaiskissa, purr.7. Mä tiedän susta niin paljon! Lähdetkö mun kaa katsomaan Auf der Maueria, jos pumppu tulee Suomeen?Alcinoe2. Orlando3. Arvot jossain määrin, kiinnostus menneisyyteen ja myytteihin.4. Taitosi kirjoittaa, tarinat, analysoida lukemaasi ja kokemaasi, analyyttinen puolesi.5. Minulle ensimmäinen mielikuva sinusta ovat juuri nuo taivastoiveet: onnistuin kai klikkaamaan blogilistalta juuri silloin blogiisi. Kornia, mutta taivaspostauksesta tuli sellainen olo, että tunnen sinut jostain muualta. Tuli todella kummallinen tuttuudentunne. Ja hei, jos se taivas on sitten olemassa, niin voisin edelleen ottaa sen naapurihuoneiston.6. En haluaisi sanoa eläintä, vaan että olet kuin metsäväkeä, koska en pääse selville, oletko saalistaja vai saalistettava.7. Mikä sinun mielestäsi blogin pitämisessä on mielekkäintä.Satu H2. Lilo ja Stitch. Älä kysy miksi, se on loistavan energinen leffa ja sä olet energinen.3. Käsityöt, Facebook4. Ehdottomasti sosiaalisuutesi.5. Kun kommentoit blogiani, en tosin muista mitä asiaa.:)6. Jokin lintu, en tosin osaa sanoa lajia.7. Mitä harrastat käsitöiden lisäksi?

  2. Oo, juuri viime viikonloppuna meinasin tilata Orlandon omakseni, mutten sitten raaskinut. Nyt pitää harkita uudestaan.Jospa me olemme kohdanneet jossain muussa ajassa tai ulottuvuudessa – ja naapurina sitten tuonpuoleisessa asustellaan. =)Minä sitten pidin tuosta metsänväkitulkinnasta, kiitos.Alkuun mielekkäintä oli jäsentää päiväkirjamaisesti omaa olemistaa ja häpeämättä antaa Blogistaniassa ääni sille puolelle itsestäni, jota olin liian kauan pitänyt vaiti. Nyt mielekkäintä ovat ystävät ja tuttavat – en etukäteen olisi arvannut, miten todellista ja sosiaalista touhuta tämä on. Yhä edelleenkin kirjoittelen itsekkäästi itselleni, mutta aiheissa ja päiväkirjamaisissa muistiinpanoissa taitaa olla aika usein läsnä myös lukijoille osoitettuja elementtejä.

  3. Milena:2. Naisia hermoromahduksen partaalla (ei sillä, että olisit hermaria saamassa.;) ).3. Sukulaiset, pitkät sormet ja raajat, kädentaidot, huumori, Kyllä Jeeves hoitaa.4. Tanssijan vartalo, sosiaaliset taidot, energisyys.5. Tämä on aika vaikea. En osaa sanoa tiettyä muistikuvaa. Vaikka mulla on paljon muistikuvia J:sta ennen kouluikää, niin susta ei juurikaan.6. Ahma. Vauhdikas, liikkuu vaivattomasti, kekseliäs, söpö, mutta silti petoeläin. Olet ehdottomasti saalistaja.7. Jos sinun pitäisi valita yksi kivilaji, jota saisit rajattomasti ja et saisi loppuelämäsi aikana käyttää muita kivilajeja, niin minkä kiven valitsisit?

  4. Kivi olisi fluoriitti! Värimaailma on loputon, vihreästä, maidonvalkoiseen ja liilan lukuisat eri sävyt. Muita kiviä tulisi kyllä kova ikävä…Milena

  5. No mä ajattelin tehdä tän toisin päin: 2. Lievästi Amelie, mutta tuntuu ettei se ole täysin oikein. + Greta Garbo ja the bangels.3. Ohutta sanoa blogittaminen mutta sehän on totta mutta myös kiinnostus asiohin ja yleensäki tekeminen ehkä4. Saat paljon eri asioita aikaan5. hmmm..en edes tienny että neuleblogeja oli kun klikkasin sivuillesi, ehkä hnnan sivujen kautta, nyt en ole varma6. No tällä kertaa kirahvi, ja vain hyvällä mutta se saattaa johtua tuosta kauluriesittelystä7. Mistä olet tällä hetkellä eniten innoissasi?:)

  6. Liinu:2. Pakko sanoa nickisi takia Ruohometsän kansa, vaikka se onkin kirja.3. Käsityöt, Viro, ateismi.4. Kielitaito5. Blogikommentointi6. Villikani, ihan nickisi takia. On vaikea keksiä mitään muuta, koska se on mielessä päällimmäisenä ja sopii muutenkin hyvin.7. Mitä kaikkia ruoka-aineita ostat luomuna?Anu:2. Rakkautta vain3. M, kissat, kaipuu kauneuteen, pepperoni.4. Kielitaito, hoikkuus, silmäripset.5. M:n kertomukset, muistan auttaneeni M:a siivoamisessa, kun ensimmäisen kerran kuulin sinusta.6. Olet aika ristiriitainen, koska ulkonäöltäsi olet herkkä, hoikka, helposti särkyvän näköinen ja läpikuultava, mutta luonteeltasi olet vahva, hauska ja ironinen. En tiedä ketään muuta, joka olisi hyönteinen, mutta sinusta haluaisin sanoa, että olet (suden)korento. Saattaisit myös olla jokin lintu, mutta en keksinyt sopivaa lajia.7. Minne haluaisit matkustaa, jos saisit vapaasti valita?Norppa, kivaa, että vastasit. Itseasiassa näytän kuulemma aivan kirahvilta, jos esmes bongaan kirpparilla jotain mielenkiintoista. Kaulani venyy huomattavasti.;)Tässä myös siis myös Loimaannorpalle vastaukset:2. Kai sarja käy? Se nimittäin olisi Kumman kaa.3. Innostuminen oudoista jutuista, käsittämättömät blogimerkinnät, autottomuus.4. Energisyytesi, urheilullisuutesi.5. En muista yhtään! Joko Hna:n blogin kautta tai sitten päädyin jotenkin Blogilistalta.6. Nimimerkkisi takia pitää vastata Norppa, vaikka tekstistäsi ja kuvistasi päätellen olisit energinen eläin, eikä mikään hylje. Sanotaan siksi toisena vaihtoehtona orava. Kommelluksistasi ja tavarankeräilystäsi päätellen voisit olla hyvin myös orava. 7. Miten kävi, saitko loppujen lopuksi yhtään hamekangasta? Tämä ei käynyt ilmi merkinnöistäsi.

  7. Norppa, ihan unohdin vastata kysymykseesi! Eniten innoissani olen tällä hetkellä varmaan kaikesta “polka dots” -kuviollisesta, FRed Vargasin dekkareista ja Deine Lakaienin musiikista.:)

  8. Ensi kesänä mennään toivottavasti New Yorkiin, mutta jos mitään esteitä ei olisi, niin haluaisin Argentiinaan ja/tai Chileen, Egyptiin, Keniaan ja tietty taas Espanjaankin. Ja Wieniin. Ehkä Borneoon. Niin monta paikkaa… Kiitos hauskoista vastauksista!

  9. Vastaus keskiaikakysymykseen on tietenkin se, että luin varhasiteininä liikaa Kaari Utriota:)Yläasteella ja lukiossa oli sitten historiahirmu, ja meinasin mennä lukemaan yliopistoonkin historiaa, vaan en päässyt. Keskiaikaseuraan ajauduin ihan vahingossa, menin kaverin mukaan tutustumaan menoon, ja toisessa tapahtumassani ihastuin tietty erääseen aktiiviharrastajaan, minkä ansiosta varmaan jäin seuraan.

  10. hups, nyt vasta muistin tulla kattoon mitä oot mulle vastannut kun näin tään jossain muussakin blogissa.hih, lilo ja stitch, tiiän kyllä ne muuten oo nähnyt.käsitöiden ja muun näpertelyn lisäks harrastan ainakin yhdistystoimintaa [latuyhdistys, asukasyhdistys ja ammattiyhdistys] ja ulkoilua/pyöräilyä yms.

Leave a Reply

Your email address will not be published.