Get knitted

Sain siipan avustuksella muutettua Visa Electron -korttini asetuksia niin, että nyt se toimii nettikaupoissa, joissa käy Electron. Tästä voisi luulla alkavan turmion tien, mutta eilen toimin Get Knitted -kaupassa hyvin hillitysti, vain vähän alelankaa ja Rowanin mallikirja lähti mukaan. Nyt odotan pakettia malttamattomana. Osaaako joku sanoa miten kauan Get Knittedin paketeilla yleensä Suomeen kestää?

You may also like

8 Comments

  1. Muutama päivä meni minullakin. Niin ja muuten, saat sieltä kuulakärkikynän – joka tilauksesta tulee uus. Ne kun laittaa riviin pyykkinarulle roikkumaan, niin voi helposti laskea tilausten määrän ;-). Ekalla tilauskerralla sain sieltä myös tikkarin! Tilaus on nopeaa ja lankatarjonta mielestäni varsin tilattavan hyvä!

  2. Get Knitted on vaarallinen mesta :)Vajaa viikko kesti isossa lankapaketissa, ja veikkaan että siitäkin kolem päivää meni suomen päässä.Viimeksi tekemäni lehtitilaukset tulivat päivässä, tilasin perjantaina ja maananataina luin aamukahvilla neulelehtiä!

  3. OTBlogimaailma tunkeutuu näköjään jo uniinkin. Nimittäin SINÄ olit vierailulla unessani, aivan kummallista! Asuit miehesi kanssa vanhempieni omistamassa asunnossa ja olin itse aivan häkeltynyt..Eriskummallinen uni oli se :)! Varsin hassua…

  4. Herttinen, käykö siellä Electronikin, apua. Mä olen lainaVisaa vinguttanut siellä tähän asti ja paketit on tullu silmänräpäyksessä. Itse himoitsen SeaSilkiä, saa nähdä koska hermot pettää…

  5. Maiju, tuo uni on ihan mainio. Itselläni on tullut kyllä blogini uniini, mutta ei vielä muiden blogien pitäjät.;DJuuh, ainakin Nordean Electron käy Get Knittedissä.

Leave a Reply

Your email address will not be published.