Hei,

täällä taas hullu nappitäti nappeinensa!

Eilinen meni nappien kanssa leikkiessä ja riemupyöriä virkatessa:

Tuossa on tosin mukana myös viime viikonlopunkin satoa.

Noin pieniä juttuja vikatessa sormet menevät lukkoon ja pitää aina välillä sormijumpata.

Muutkin polkkaajat ovat valittaneet valon vähyydestä, kun silloin ei saa hyviä kuvia. Minua taas äsyttää, kun värien valinta riemupyöriä varten takkuaa, luonnonvaloa ei vain riitä jatkuvan tihkusateen vuoksi. Nappien valinta huiveja varten on myös kovin hankalaa, operaatio on ollut kesken jo useamman päivän.

You may also like

7 Comments

  1. Kiva, että ilahduttavat.Juu, voin tehdä tilauksesta tietyillä väreillä riemupyöriä, nuo nyt tekemäni ovat myynnissä Naisten joulumessuilla. Messujen jälkeen minulla on aikaa tilaustöihin, nyt on kauhea kiire!

  2. Ihanaa väripiristystä noi riemupyörät :) Pakko kuitenkin kysyä, että mitä ne on? Ts. mihin niitä käytetään? Vaiko ihan koristeena toimivat?

Leave a Reply

Your email address will not be published.