Täällä tekniikan ihmelapsi, hei.

Osaisiko kukaan auttaa? Eli inhoamani tekstinkäsittelyohjelma Word on taas päättänyt heittäytyä hankalaksi. Varsin kiva, kun olisi muutakin tekemistä, kun venkslata taiton kanssa. Eli dokumentissa on yhteensä 95 sivua. Sivunumerointi jatkuu mallikkaasti sivulle 47, mutta sen jälkeen tapahtuu jotain varsin kummallista: sivunumerointi jatkuu 1,1,2,3,1, jne. Mitenköhän sivunumerot saisi jatkumaan nätisti? Kaunis kiitos, jos joku keksii ratkaisun. Ja tiedän, Microsoft on syvältä, sitä ei tarvitse mainita.

Ja lopuksi muutama über-söpöily: kengät, kirahvi ja huivi.

You may also like

4 Comments

  1. Oiskohan kyseessä osanvaihdoista johtuvat epäjatkuvat sivunumeroinnit..?Klikkaa Wordissa yläpalkista välimerkit näkyviin (siitä P:n näköisestä nappulasta). Mene sitten ongelmasivuille. Jos sen 47 jälkeen näet jossain lukevan “Osan vaihto” tai enkkuversiossa “section break”, niin deletoi ne merkit.Voipi olla että kyseessä on jotain ihan muuta, mutta tää nyt tuli ekana mieleen.Vaihtoehtoisesti mene ongelmasivujen kohdalla muokkaamaan sivunumeroita siten, että valkkaat niiden jatkuvan edellisestä osasta. Tällä hetkellä vaikuttais siltä, että sulla on osanvaihtojen jälkeen käytössä uudelleen alusta alkava numerointi ainakin joissain kohdissa.Toivottavasti en kerrannut ihan tuttua asiaa tai vaihtoehtoisesti johdattanut sua syvemmälle suohon. :P Lykkyä!

  2. Moi! Kannattaa tarkistaa, ettei sulla ole sielä välissä sivun- tai osanvaihtoja. Sen näät, kun napsautat sellasen vähän väärinpäin olevaa P-kirjainta muistuttavaa nappia, jolloin tulee kaikki välilyönnit, enterit yms. näkyviin. Jos siellä on vaihtoja, niin ei muuta kuin maalaat ne ja painat deleteä.Nimim. gradun kanssa puuhasteleva biologi

  3. Wordi on tieten niin simppeli ohjelma, että ongelmia on monenlaisia. Minä latasin netistä ilmaisen open office-tekstinkäsittelyohjelman ja ongelmat loppuivat siihe.

Leave a Reply

Your email address will not be published.