Onnenlehti -huivin ohje

Onnenlehti -huivin ohje löytyy nyt täältä (pdf). Palaute on taas tervetullutta!

You may also like

15 Comments

  1. Ihana huivi, pitäisiköhän tuo ottaa seuraavaksi puikoille, kunhan Fifi valmistuu. Mohairista sen voisi tehdä, pitänee katsella loppukuun Tallinan reissulla myös mohairlankoja. (Aikaisemmin ostoslistalle ovat päässeet yksiväriset sukkalangat).Vielä kun keksin missä käytän näitä huiveja. Lähteekö mohairista kovasti karvaa? Alpakkaisesta Koivunlehtishaalista kun lähtee yhtä paljon karvaa kuin kissasta eli koko ajan saa olla harjaamassa vaatteita.

  2. Kiitos taas kehuista! Kyllä mohairlangasta lähtee kuitua käytössäkin, mutta kannattaa valita “neutraalin” värinen lanka, saman sävyinen siis kuin muut vaatteet. Silloin karvanlähtö ei niin häiritse. Tallinnan Filatista saa muuten melko edullisesti BBB:n ohuenohutta mohairia, joka metrimäärältään vastaa suurin piirtein ohjeessa ehdottamiani lankoja.Särmä, laita vaan postia yliopisto-osoitteeseeni!

  3. Ihana huivi! Kävin kesällä ihailemassa sitä kun olit töissä, muistatko? Ostin langat ja sain ohjeen ruutupaperilla. Luin sitä pitkään ja luulin ymmärtäneeni mutta vasta nyt kun minulla on huivi viittä vaille valmis olen täysin ymmärtänyt ohjeen… (Sivuihin en alkuun saanut kokonaisia kuvioita). Harjoittelu tekee mestarin, seuraavasta huivista tulee täydellinen!

  4. Kerrassaan kaunis huivi, suurkiitokset ohjeesta. Malli on minun silmiini ihastuttavasti Art Noveau -henkinen.Aloin lehteilemään kaksinkertaisesta (kun se yksinkertainen tuntui kokemattomasta huivineulojasta niin olemattoman ohuelta ;-) violetista merinosilkistä mutta nyt lähetyy tenkkapoo: ohjeessa kehoitetaan toistamaan kerroksia 42-58 mutta sehän ei voi olla oikein, eihän?

  5. Piu, eli 59. kerroksen jälkeen aloitat kuvion alusta eli kerrokselta 42. Eli toistat sen jälkeen kerroksia 42-59. Silmukoiden määrä lisääntyy 42. kerroksella aina kuudella ja muilla parillisilla kerroksilla kahdella.Kiitos huomautuksesta!

  6. Kiitos, selvennyksestä. Aikamoista aivojumppaa tämä tällaisten huivien tekeminen, ainakin minulla meinaa välillä mennä aivosolut ristiin.

Leave a Reply

Your email address will not be published.