Sukkanauhoista

Ihminen, joka ei käytä polvisukkia, yli polven ylettyviä sukkia tai ei kärsi sukkien valumisesta, ei voi ymmärtää seuraavien nerokkuutta:

Esittelin sukkanauhojani jo yli vuosi sitten, mutta eilen tein uusia ja ajattelin nyt saarnata taas sukkanauhojen parhautta. Sukkanauhat on helppo tehdä, edulliset ja hyödyltään kiistattomat. Sock Dreams -sivuilta löytyy paljon erilaisia malleja.

Sukkanauhan voi jättää näkyviin tai kääntää sukan reunat sukkanauhan päälle:

Ihkut kukkanapit:

Edit: Typoja.

You may also like

12 Comments

  1. Kyllä piru kaiken tietää vaan ei akkojen sukkanauhoja- sanonta Rautalammilta 1800-luvulta. Sanoja eli yli 100 vuotiaaksi.

  2. Loistava sanonta! Tuosta tuli mieleen, että voisihan “nykyaikaisia” sukkanauhoja tehdä vanhoin tekniikoin, esmes viittelöimällä. Nauhan värit voisivat olla vastapainoksi modernit.Hame on (nolottaa taas tunnustaa) H&M:sta. Hinta 24,90, muistaakseni. Ostin pari viikkoa sitten, en tiedä onko tuota enää jäljellä.Sukkanauhaniksinhän voisi lähettää Niksi-Pirkkaan. Niin, ja kuminauhan voisi korvata vanhoilla sukkahoususuikaleilla!;D

  3. Haa sullakin on löytynyt idea tuolta sivuilta! Vuosia sitten törmäsin noille sivuille, koska olen hameihmisenä mukavien sukkien ystävä. Tein itsekin tuollaiset kuminauha jutut, sinun ovat tosin siistimmät. Omissani on vihreät kukkanapit. :) Pitäisi kyhätä lisää ja erivärisiä, eikä vaan mustia nauhoja.Sukat aina valuvat alash, mokomaiset.

  4. Sock Dreams -sivut ovat iiihanat! Esimerkiksi paksut ylipolven -sukat ovat ihania. Kun Suomessa kaupassa on väivalikoimissa mustaa, valkoista ja punaista, on Sock Dreamsilla vedenvihreää, oranssia ja oliivia. Ah, mitä värejä. Sukkamaanikko menee aivan sekaisin!En ole siis ikinä tuolta mitään tilaillut, vain ihaillut valikoimia.

  5. Kiitti vinkist. Kaappiin ovat yli-polven-sukat jääneet kun eivät pysy ylhäällä..mut jospas sais väsättyy tällaset sukkanauhat tai sit sukat kirppikselle ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published.