Neulatyynyjä

Eilen sain päähäni, että minun pitää vihdoin saada kunnon neulatyyny. Tunnustan auliisti, että tähän saakka nuppineulat ovat olleet kahdessa rasiassa ja silmäneuloista suurin osa sekalaisessa seurakunnassa lokerikoissa (kuten edelleenkin on).

Teinkin tyynyjä sitten kaksin kappalein. Nuppineuloja varten tein nauhoin koristellun puuvillakankaisen tyynyn, silmäneuloja varten rohdinpellavaisen kirjotun tyynyn. Harvemmassa rohdinpellavassa on se hyvä puoli, että kankaasta menevät läpi tylpemmätkin neulat. Kummassakin tyynyssä on täytteenä tavallista polyesterivanua.

Tuollaista “hälläväliä”-kirjontaa pitäisi tehdä enemmänkin. Ilman suunnittelua tehtävä kirjonta on mukavan rentouttavaa.

You may also like

10 Comments

  1. Pahus, mun joululahjaidea meni;D Kauniita ovat. Jos toivot saattaa pukki tuoda sinulle kuitenkin neuletyynyn/neulanteroitustyynyn, hiuksilla täytetyn sellaisen;)

Leave a Reply

Your email address will not be published.