Yleistä päivitystä

Riemusydän sai kavereita:

Kolme viikko kestänyt yskä on taas äitynyt pahemmaksi ja olo on kipeä ja pää tukossa. Onneksi tarvitsee vain palauttaa gradutekstiä tänään. Onneksi on villasukat ja teetä. Huomennakin saa levätä kotona. Tämä viikko on muuten ollut jotenkin todella kiireinen.

Sunnuntaina soisin itseni olevan edutuskunnossa ja tämän huivin myös:

Raukka näyttää nyt vain lankamytyltä, mutta siitä pitäisi kuoriutua kaunotar, muunnelma Swallowtail Shawlista.

You may also like

7 Comments

  1. Itse asiassa ei näyttänyt mytyltä, luulin ensin sen olevan rahkasammalta! :D Mutta kun tekstin luki, alkoi jo hahmottaa. Väri on muikea ja pinta näyttää tosi herkulliselta. Uskon, että siitä tulee varsinainen amiraaliperhonen kuoriutuessaan.

  2. Tosi ihana lahjaidea nuo sydämet, ja ihqut värit!!Ensiks luulin et sammalta se siinä mut huivihan se ;) Siit tulee hieno, odottelen jo kuvaa :)

  3. Nuo ovat kaikki niitä vuoden marinoituneita sydämiä, minustakin tuo tummin ja yksivärisin on kivoin. Tosin kaikki ovat aika “riemu”-värisiä, sopivat siksi hyvin.Heh, rahkasammal-huivi!;) Minulle tulee tuosta väristä mieleen irlantilaiset goblinit.;)Tyllään kyllä virkatuista kukistakin, niitä voi tehdä niin monella eri tavalla.

Leave a Reply

Your email address will not be published.