Wanted

Ostetaan toinen Sudenpääsolki peplosta kannattelemaan:

Onni potkaisi eilen ja löysin vanhantavarainliikkeestä Kalevala Korun vanhan Sudenpää-soljen. Malli on edelleenkin tuotannossa, mutta minun solkeni halkaisija on noin 6cm ja nyt tuotannossa olevan soljen halkaisija on 4,8cm. Eli jos sinulta löytyy turha/ylimääräinen kunnossa oleva iso Sudenpää-solki, niin sen mielellä ostan. Olen muutenkin kiinnostunut vanhoista Kalevala Korun koruista.

Tällä hetkellä Kalevala Korun myymälöissä Helsingissä on Elsan päivät, jotka jatkuvat vielä tämän viikon. Erikoisuuksia ja poistuvia malleja 30 prosentin alennuksella!

Kauhea köhä ja flunssa jatkuu edelleen. Viikonlopun juhlinta uhkaa jäädä välistä.:(

You may also like

5 Comments

  1. PyhPyh jää mitään välistä. Nyt nainen hankit itsellesi rommia ja teet parantava toti ala Oola: rommitoti, johon hemmetisti hunajaa ja inkiväärin siivuja. Auttaa satavarmasti!

  2. Soljista tulikin mieleeni: mikäs sen sivuston nimi (linkki olis nam!) oli, mitä kesällä kuolattiin, kun halpaa ja valikoima loisto? Se mistä jätin varmuudeksi ostoslistankin.Voisi lähteä ostoksille. *shopshop*

  3. Pauliina, laitan sulla vielä tänään postia.Oola, kun nukkumisesta ei tule mitään yskimisen takia mitään ja siksi on väsynyt, niin ei oikein jaksa juhlituttaakaan. Tosin kai mä kuitenkin liityn seuraan juhlivaan, muuten harmittaisi koko seuraavan vuoden.Me yritettiin muutama viikko sitten tilailla sieltä Saksanmaalta, mutta ennakkomaksu Saksaan ei toiminut, Münchenin pankki ei tunnistanut yrityksen tiliä, vaikka maksu Nordeasta kiltisti lähtikin. Se sivusto oli http://www.reenactors.de

Leave a Reply

Your email address will not be published.