Karpaloinen

Karpalo-lapaset ja huivi:

Ainakin itse tykkään kovasti. Kaulahuivi on pitkä, sen voi kietaista muutamaan kertaa kaulan ympäri. Lapaset ovat paksut ja niihin mahtuu toinen lapanen sisälle, jos oikein pakastaa. Karpaloille on valmistumassa (kunhan jaksan) sisarsetti, Oliivi.

Haluttaa vieläkin marista, vaikka olenkin vähän jo ryhdistäytynyt. “Ilokseni” tosin huomasin, että yksi essee olisi saatava valmiiksi 1.12. mennessä. Ei se varsinaisesti työtaakkaa lisää, vaan stressitaakkaa.

Sisko rakas, haluaisitko lainata maagista graduntekotyynyäsi tännepäin?

You may also like

17 Comments

  1. Kiitos! Väri on mielestäni vielä kauniimpi luonnossa, kirpeänpunainen. Sisätiloissa, ilman luonnonvaloa ja salamaa on vain vähän vaikea saada oikeita sävyjä kuviin.Tikru, joo tiedän, että viitseliäisyyttä nuo opinnot vain vaativat. Viitseliäisyys on vain hieman hukassa…

  2. Ihanan pirteät lapaset ja huivi! Tulee ihan iloiselle mielelle vain niiden katselemisesta. Enpä oo tullut ajatelleeksi että voisin koristella asusteitani napeilla, niitä kun on erinäinen määrä yksittäiskappaleita. Kiitos ideavinkistä ;)

  3. Kaunis setti!Oliivin näkeminen kuulostaa odottamisen arvoiselta:)Minustakin tuntuu tällä hetkellä, että kaikki kaatuu päälle. Minulla on niin paljon tekemättömiä tehtäviä, etten saa tehtyä niistä mitään, koska kaikki energia ja aivokapasiteetti kuluu stressaamiseen..ehkä tämä tästä. Odotan kauhulla graduaikaa;D

  4. Mitä lankaa Karpalo-settisi on?Talviaikaan siirtyminen ja nämä harmaat sadepäivät ovat masennuksen aihe kelle tahansa, mutta eiköhän ne opiskeluhommat ala taas sujua… tai viimeistään sitten kun on pakko ;-)

  5. Kauniit! Ihana toi nappi-idea. Pistänpä korvan taakse :) Oliivia miekin odotan!Tosta graduasiasta ja opiskelusta.. Härkää sarvista -metodi ei ole aina ihan huono. Kyllä ne siittä suttaantuu, sanon miekin, kun vaan ottaa ja ryhtyy toimeen. Tsemppiä opiskeluun!

  6. Ei millään meinaa kommentointi onnistua… silläkin uhalla, että tämä tulee kahteen kertaan: miten olet saanut aikaan noin ihanan neulepinnan? Se näyttää nätiltä mutta ei silti liian vaikealta, voisin ehkä minäkin onnistua.

Leave a Reply

Your email address will not be published.