Pihakirppiksillä

Sunnuntaina olin käymässä Kumpulan pihakirppiksellä. Tällä kertaa en löytänyt muuta kuin tiikkikahvaiset fondue-haarukat. Juustofondue’ta en ole ikinä laittanut, mutta näitä voi käyttää ottimina tai tehdä vaikkapa suklaafondue’ta (voi mikä kauhea kohtalo!).

Pakkaus sanoo, että kuusi haarukkaa, mutta niitä on kyllä kaksitoista:

Toiseksi viimeisen postauksen kommentteihin tuli seuraavanlainen viesti: “Perinteinen idyllisen Puu-Vallilan pihakirpputori sunnuntaina 7.6. klo 10-15, tervetuloa!”

Jos joku tietää tarkempia koordinaatteja, olisin kovin kiitollinen informaatiosta. Kummalla puolella Mäkelänkatua kirpparoidaan? Inarintiellä vaiko toisella puolella? Ja voisiko paikalle tuoda myös omaa rompetta? Jos on nätti ilma, niin voisin muutamaksi tunniksi kyllä innostua myymäänkin, en vain ostamaan tavaraa, kuten yleensä. Muistakin pihakirppiksistä voi laittaa kommenttilootaan vinkkejä!

Jos jollain on kamala hinku päästä neulomaan Villimarjatar-huivia, niin pdf-ohjetta voi pyytää minulta mailitse (mielitty at gmail piste com). Ohjesivuilleni huiviohje tulee vasta luultavammin loppuviikosta.

You may also like

6 Comments

  1. Hassua, otin puheeksi Puu-Vallilan kirppiksen tuon ylemmän postauksen kommentissani huomaamatta, että aihetta oli jo käsitelty… Kannattaisi varmaan lukea joskus muutakin kuin uusin juttu (tai hankkia tuoreempia ajatuksia :/)”Le Val Lila”Ps) se mun unen unelmatalo oli sellainen hieno kulmatalo, aika pieni, ja jotenkin Gaudi/Hundertwasser-tyylinen, kaari-ikkunoita ja luonnonkiviä julkisivussa. Äkkiäkös sellaisen muuraisi siihen puiston kylkeen jonain yönä. Ei kukaan varmaan huomaisi mitään :) (ainakaan, jos tekee senkin unessa)

  2. Le Val Lila, ihan hyvin saa keskustella ja kertoa asioista lukematta kaikkia postauksia.:) Tuo unen unelmatalo kuulostaa kyllä jännältä, ei kyllä oikein tavalliselta vallilaistalolta?Jepsukka, no nämä fondue-haarukat ovat ainakin NIIN 50-60-lukua!

Leave a Reply

Your email address will not be published.