Nappikermakakkuja ja tyttöilyä

Tuollaisia ylisöpöyksiä on syntymässä. Minä olen varmaan vähän liiankin tyttötyttö, kun tykkään tuollaisista.

On parhautta viettään ilta kotona yksin puuhaillen ja hoilaten Scandinavian Music Groupin tahdissa. Hoilausosuutta voi harrastaa vain yksin kotona ollessaan. SMG on hyvä bändi, mutta en aina välitä Terhi Kokkosen äänestä. Välillä se muuttuu kovin nasaaliksi. Ei sillä, että osaisin itse laulaa. :) Säälin (tosin vain vähän) yläkerran naapureita.

Pitää vähän hypettää viikolla ostamiani uikkareita:

Kävelin sattumalta Change -liikkeen ohi Ateneuminkujalla ja päätin piipahtaa sisällä. Sieltä löytyivät ylisöpöt bikinit, joissa saa kyllä hienot rusketusrajat. Myyjätär opasti, että kannattaa valita sovitettavaksi isompi koko kuin tavallisesti “koska nämä ovat tanskalaisia ja pienempiä kuin standardikoot”. En jäänyt rouvan kanssa kiistelemään siitä MIKSI vaatekokostandardit on kehitetty ja MIKSI niitä kannattaisi noudattaa, vaan kokeilin kaksi kokoa normaalia isompaa yläosakokoa. Sehän istui! Alaosassa sopi ihan tavallinen eurooppalainen standardikokoni. Nyt on sitten kesän vaikein vaatekappale ostettu. Mitään muuta lomaa varten ei tarvitsekaan. Uimatossut

voi ostaa Kroatiasta.

You may also like

12 Comments

  1. Mä sanoisin, ettei tyttötyttöjuttuja ole koskaan liikaa ja ne (ja siis noikin) käy vaikka diiselinrasvaisten isän vanhojen farkkujen kanssa!Noihan on todella herkullisia!

  2. Ihania nuo rintakorut, niin söpöjä että! Tykkään myös keltaisesta neuletakistasi, värikin on tosi kaunis.

  3. Meinaatko kaupitella noita pitsipölpyröitä? Ne ovat tosi ihania. Onko ompelukoneasia edennyt? Seuraan blogiasi melkein päivittäin ja odotan jännityksellä, saatko uuden koneen ja millaisen.

  4. hna, pitäisikin miettiä just tota kontrastia. Et äijäjuttuja ja tyttöjuttuja samaan pakettiin.:)Noita kermanappeja tullee myyntiin jossain vaiheessa jossain, en ole vielä pohtinut tarkemmin. Energia menee nyt enemmän opiskeluun.Ompelukoneesta sen verran, että olen kyllä nyt päätymässä Berninaan. Mulle se on toimivin ja paras kone. Noutanen sen parin viikon päästä lomalta palattuani. Esittelen kyllä täällä sitten ylpeänä konetta.;)

  5. Iiiihanat biksut!Oon morkannu Changea täällä aikasemminkin joten en jaksa siitä aiheesta enää, yritän vaan nyt pitää mielessä kun tuun Suomeen ja kävelen Changen ohi että en tarvi bikineitä, mulla ei oo bikinimasu, en tarvi bikineitä, mulla on tosi kiva kokouikkari…

  6. Niin joo, sähän juuri siitä mainitsit aikaisemmin. Tuo kokojuttu on TODELLA kummallinen Changella. Epäilisin kyllä, että näyttäisit varsin hemaisevalta bikineissä.:) Kokouikkarissa ei voi ottaa aurinkoa, masu jää ihan valkoiseksi!

  7. Muistaakseni ei ollut tuota mallia (en siis kiinnittänyt huomiota). Kaikkia mallejahan ei tuossa liikkeessä ole. Mutta mitämitä, ootko Suomeen jo tulossa, kun tota tiedustelet?

  8. Mulla on vielä bikiniostos tekemättä..huokaus…mutta eiköhän se onnistu kun onnistuin löytämään sopivat liivitkin (halleluja!) vaikka blogissani taas muinoin muuta valitin.

  9. Tuun 4.-10.6. pääsykokeisiin, yök. Ympäristösuunnittelua Hyvinkäällä ja metsätalousinsinörttiyttä Pieksämäellä :D

Leave a Reply

Your email address will not be published.