Keksi otsikko

Pahoittelen jatkuvia päivityksiä, Blogger (tai Webol) on toiminut oudosti tänään ja ei suostu enää lataamaan kuvia eikä julkaisemaan postauksia. Pahoittelen myös minusta johtumattomia haamupäivityksiä Blogilistalla. Mä en jaksa tietomatekniikkaa, kun se ei toimi!

Liityin sitten minäkin Siren ideoimaan 10% -projektiin. Tarkoituksena on siis pudottaa lankavarastonsa painoa ja myös omaa painoa kymmenen prosenttia.

Neulomiseen sopivaa lankaa minulla on omaan käyttöön tällä hetkellä noin 26 kiloa. Siitä olisi tarkoitus saada pois jouluun mennessä tuo kymmenen prosenttia, eli 2,6 kiloa. Omasta painostanikin olisi hyvä saada kymmenen prosenttia pois, kiloja kun tuntuu kerääntyvän vaivihkaa. Mitään tekemistä sen kanssa ei tietenkään ole nauttimillani herkuilla… Kokemuksesta tiedän, että oman painon pudottaminen tulee olemaan paljon hankalampaa kuin lankavaraston pienentäminen.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.