Lisää Nappimörkö -rintarosseja!

Tässä näitä taas olisi:

Nro 1 ja 3 varattu, nro 2 myyty

Nro 4,6,7 myyty, nro 5varattu

Nro 8, 9, 10 myyty

Nämä ovat sitten varmaan viimeiset nappirossit pariin kuukauteen. Jos rintarossit kiinnostavat, laita sähköpostia: mielitty at gmail piste com .

You may also like

7 Comments

  1. Sullakin taitaa olla haamutuspäivä. Mun blogi on kuulemma ilmoitellut itsestään useasti tänään, samaa tekee sun nyt illalla. Auttoi kun vaihdoin tarkastettavaksi osoitteeksi atom-syötteen, ennen oli rss-vastaava. Henkimaailman hommia..

  2. Ei tietääkseni johdu tällä kertaa siitä, vaan tää saakelin Blogger ei suostu julkaisemaan mun päivityksiä, vaan kadottaa ne johonkin. Blogilista kuitenkin tulkitsee päivityksen tapahtuneeen. Hermo menee ja en osaa tehdä mitään ennen kuin oma atk-tuki tulee kotiin. Koittakaatten lukijat kestää!

  3. Missähän hintahaarukassa näiden mörköjen kanssa liikutaan? Siitä ei näkynyt hiiskaustakaan, mikä useimmiten on huono merkki…

  4. Voisikohan noita mörköjä toivoa ensi kerralla (sitten parin kuukauden päästä tai milloin nyt ehdit/huvittaa) myös isompina, semmoisina 12-15 cm läpimittaisina ja vaikka kuminauhalla/pinnillä varustettuna että sopisivat semmoiseksi hatun korvikkeeksi tai pääkoristeeksi? Olisi hiano. Mulle yks kokomustana heti kiitos!(ai miten niin on vaikea varata anonyymille?)

Leave a Reply

Your email address will not be published.