Tökkii

Kotona on kylmä, litterointi ketuttaa ehkä potenssiin kymmenen ja lohturuokakaan ei auta.

Ainoa mikä innostaa gradun tekemiseen on mainio paitaideani: teen kaikille perheen maistereille MAISTERI-paidat, kunhan sen pirun todistuksen käteeni saan. DI- ja OPPILAS-paitojakin voisi olla luvassa. Ei tapahdu ihan pian, ei ainakaan tällä työskentelyvauhdilla.

Saakeli. Että voikin ärsyttää ihan kaikki

.

You may also like

10 Comments

  1. Juu, ja noviisi-paita voisi olla ihan yleishyödyllinen =) Minulle aikoinaan maisteri oli vain arvonimi. Tutkinto oli silloin FK. Mutta siitä sai latinankielisen todistuksen, jonka annoin klassillisen koulun käyneelle isälleni isänpäivälahjaksi. – Litterointi on tylsää. Toivottavasti edes aihe on mielenkiintoinen.

  2. Mulla on jo “Monien alojen asiantuntija” -rintamerkki, voisin ottaa paidan samaan tyyliin.Haastattelun aihe on mielenkiintoinen, muttei se auta litterointivaiheessa. Se on vain niin tylsää!

  3. Heippa, päätin tulla taas tänne laatikkoon häiriköimään. Mulla on ollu viime aikoina taas niin muka-kiire, että en oo ehtiny ottaa yhteyttä. Tänään meinasin soittaa sut kahville, mut sit mul ois ollu vaan puolentoista tunnin rako, ja se on aika vähän:(Laitan sinulle sähköpostia:)

  4. Laitetaan tähän kevennys. Se on niin kaunis.http://tinyurl.com/yv7a58Sain pitkästä aikaa raahattua itseni laitokselle ja selvitin vähän asioita. Multa puuttuu kandin tutkinnosta 1 ov tai pari pistettä :) (Joo tiedetään. Se on vain välitutkinto eikä sillä ole merkitystä…paitsi mulle.)Ei vain ole oikein hotsittanut viime aikoina. Nyt uutta puhkua putkeen ja vuoden päästä maisteriksi!

  5. Onks tänään jo parempi? Mulal itselläni on tänqän nimittäin se olo mikä sulla oli tätä postausta kirjoittaessasi.IHAn kaikki ärsyttää alkaen siitä että oli aivan hemmetin paksu villatakki päällä kun hain pojat koulusta ja mitä tapahtuu; plus 18 ja arska helottaa.

  6. Särmä, vastailen, kunhan pääsen tästä flunssasta eroon.Kiitos, kandikandidaatti, neito oli minulla aivan uusi tuttavuus. Nyt pitää etsiä tuo uusi YS levy käsiini!Emäntä, ärsytys johtui kai alkavasta flunssasta. Nyt pää tuntuu olevan täynnä pumpulia ja ajatus kulkee tavallistakin hitaammin. Kivaa on. Toivottavasti pääset omasta ärsytyksestä eroon.

  7. Hei, ymmärrän NIIN hyvin tuo graduahin. Se sama täällä päässä. Yritin orientoida itseäni opiskeluihin käymällä läpi kaikki suoritetut kurssit ja vertaamalla tutkinotvaatimuksiin. HItto! VArmaan enemmän epäselviä kuin niitä valmiita juttuja. Tän tytön gradukaffet pitäis olla ensi kesänä, mutta alkaa jo kummasti hirvittää…Parempaa mieltä toivotellen, kohtalotoveri.

  8. Mitä on lohturuoka? Paljon vai hyvää? Jos syö paljon, tulee ähky olo. Jos ruoka on hyvää, niin tulee syötyä paljon. Houston, meillä on ongelma.

  9. Piua, mulla on melkein (huom, vain melkein) kaikki opinnot kelkassa, se gradu vain pitäisi tehdä kuljeksimasta pois. Ehkä pitäisi perustaa Blogistaniaan graduahdistusryhmä?Jee, mä teenkin jossain vaiheessa oman lohturuokapostauksen!Kirjoitetaanko “graduahdistusryhmä” ja “lohturuokapostaus” muuten noin? Ei voi tietää.

Leave a Reply

Your email address will not be published.