Nyt ei otsikkoa keksi

Tämä viikko onkin sitten mennyt flunssaisena. Vilustuminen, flunssa tai miksi sitä nyt haluaakaan kukakin kutsua, on typerä tauti: Kun pysyttelee kotona hissukseen, ei tunnu kovinkaan kipeältä ja tästä tietysti seuraa huono omatunto. Jos taas uskaltautuu lähtemään hoitamaan asioita/opiskelemaan/töihin, niin tulee paha olo jo bussimatkalla keskustaan. Itselläni tauti ei onneksi kuitenkaan kestä ikinä kauhean montaa päivää, toisin kuin esimerkiksi siipalla, joka on sairastanut samaa tautia jo viikon.

Flunssaisena ajatukset eivät vain kulje. Silloin pitäisi pysytellä neuloessa vain ainaoikeassa. Mitään uutta ei ainakaan kannattaisi suunnitella. Tai muuten suunnitelmista ja väriyhdistelmistä tulee vähintäänkin kummallisia. Kuten seuraavan kuvan koetilkku neulepaitaa varten. Mitä oikein ajattelin?! En tajua mitä tapahtui: Värit eivät sovi yhteen, kuviot ovat kauheita, ei ei ei.

EI näin.

Joo.

Olen katsonut liikaa Kyllä Jeeves hoitaa -sarjaa dvd:ltä ja nyt unelmoin 30-luvun neuleslipoverista. Minulla olisi siihen juuri sopivat langatkin… Unelmoin myös 30-luku -bileistä, joissa naiset olisivat pukeutuneet iltapukuihin, laulettaisiin ajan kuumimpia hittejä ja juotaisiin aika monet hömpsyt. Ikävä kyllä tätä varten tarvittaisiin kartano maaseudulla tai ainakin edustusasunto Etu-Töölössä. Olisiko kellään tarjota lainaksi? Lupaan olla hemaiseva emäntä.

You may also like

9 Comments

  1. Täälläkin podetaan tautia. Typerää nyhjöttää sisällä mutta jo koiria ulkoiluttaessa tuli huono olo. Tyydyn kohtalooni ja hunajarommiin.Jeeves on kyllä niin parhautta! Katsoin sarjaa jo pienenä onnesta soikeana. Sukat ja baskerit on ne joita mulle on jäänyt parhaiten mieleen. Nams.

  2. Samma här, taudin uhrina. S-Marketista löytyi myytävänä auringonhattu-uutetta, joka ainakin minulla vie kurkkukivut pois parin päivän runsaan käytön jälkeen. Tutustu jos tulee tarve, pullollinen ainakin täällä maksoi vähän päälle kolme euroa. Hehhehee, meidän äiti oli aikoinaan ihan hulluna Jeevesiin :). Hyvä tunnari, miltei yhtä hyvä kuin Hercule Poirotin. Parane pian!

  3. Tuntuu siltä, että puoli Suomea on saman taudin kourissa…Mä haluaisin saada Jeeves ja Wooster -musiikkia, sarjassa kun on aivan mainioita 30-luvun renkutuksia.

  4. Jeeves on jees!Kuule, aivan samanlaisista hiluista olen haaveillut.Mulla olis Tampereella aivan loisto paikkakin, sama missä häitämme vietettiin. Se on vanha jugend rakennus, toimii nykyään musiikkiopistona ja sitä vuokrataan.Ehkä joskus….

  5. Keksi, Hugh Laurie soittaa todella hyvin! Senkin mä voisin ottaa pileisiin mukaan.Emäntä, mä osallistun sitten, jos joskus saat järkättyä.:) Ja la Belle Epoque -tyyppiset juhlat jugendin henkeen olisivat myös todella hienot. Siinä tulee vaan jo asujen kanssa vaikeuksia.

  6. Pikaisia paranemisia sinne! Tuota koelappua katsoessani keksin että olet kanavoinut jotain myöhäiseltä 1980-luvulta… ainakin värit. Hih. Uskon että upea sliparikin syntyy vielä oikean inspiraation löydyttyä :)

  7. Mari, joo tuo on tosiaan aika kasariviritys. Huh.Matroskin, Honoria on ihana! Tosin kaikki sarjan vahvat naiset ovat hykerryttäviä, jopa Agatha-täti.

Leave a Reply

Your email address will not be published.