Kolme viikkoa messuihin!

Koska en ole (vielä) rutinoitunut käsityöläinen ja messumyyjä, odotan innolla Naisten joulumessuja ja Vanhan ylioppilastalon joulumyyjäisiä. On superhauskaa tietää viettävänsä monta päivää messupöydän takana siskon kanssa.

Pari päivää sitten löysin messupöytää varten kivoja hintalappupidikkeitä. Tai oikeasti nuo ovat kai plaseerauskortteja varten.

Kuvalapasiakin on syntymässä:

Huom! Näitä en voi valitettavasti myydä ennen messuja.

You may also like

12 Comments

  1. Hittolainen… Olen silloin messujen aikaan la around kun tulen teille pelaamaan… Kun olisi vielä rahaa vaikka lunastaa jotkut kivat oranssit/lilat/vihreät/ruskeat hanskat itselleni! Kuitenkin ovat menneet kun ehtisin paikalle!

  2. Hei, mä voin aina varailla sulle muutamia pieniä “sinun näköisiäsi” lapaspareja. Kannattaa muuten viesteillä niistä pelipäivistä, kuulemma ei ole ihan selvää milloin pelaatte.

  3. Kivalta näyttää, niin kuin hamesuunnitelmasinkin edellä. Oon ihan hukkumistilassa sisustuskurssin sun muiden opiskelujuttujen kanssa, että tää kommentin kirjoittaminenkin tuntuu työltä. Enää neljä viikkoa joululomaan, jippii!

  4. Heh, gmta, mulla on ollut useamman vuoden noita samoja nipsujuttusia hopeanvärisenä myyjäisissä pöydällä :)Työn tohinassa täälläkin…

  5. Särmä, joululomaa on aina hyvä ajatella.:) Minä tosin luen joululomalla ainakin yhteen kirjatenttiin. Mutta omapa on syyni, mitäs olen lusmunnut nyt syksyllä. Jos sulla on aikaa, voisi nähdä ensi viikolla.Pörrö, mainiota.:) En muista nähneeni noita kenelläkään, tosin mulla onkin kultakalamuisti.Alcinoe, kiitos.

  6. Mun kommentti hävis taivaan tuuliin, argh!Mut olin sanomassa, että aikaahan ei olis, mut halua kyllä. En kuitenkaan uskalla luvata vielä mitään.Olen kanssa ollut niin lusmu, että ihan hävettää. Nyt oon kuitenkin saanu motivaationi takaisin. Tosin tämä ihme tapahtui niin myöhään, ettei kaikkea ole pelastettavissa. Inhottaa, kun pitää sen mahdollisen vaihtoon lähdön takia vahtia keskiarvoa.

  7. Norppa, saa ja pitää tulla moikkaamaan. Ilmoittelen vielä myöhemmin ajat, jolloin olen varmasti paikalla. Tai saahan ihastuttavaa sisartani myös käydä moikkaamassa.:)Särmä, joo aikaa ei juuri kyllä olisi… Mutta ehkä jossain välissä. Pöh, sä olet kuitenkin saamassa ihan hyviä arvosanoja, kyllä mä sut sen verran hyvin tunnen.

  8. Riikka, mukavaa, että pidit ohjeesta.Keksi, me ollaan myymässä to 13.12.- ma 17.12, mutta en vielä tiedä tarkkaan milloin olen paikalla. Informoin lähempänä myyjäisiä.

Leave a Reply

Your email address will not be published.