Sisäinen minä

Allaoleva pätkä kuvaa nykyistä olotilaani mainiosti: Kaksi päivää toispuoleista päänsärkyä ja kummia lihaskipuja ovat tehneet minusta todellisen laiskiaisen. Onneksi on viikonloppu!

You may also like

10 Comments

  1. Hei, olitko aamulla yths:llä? Joku kovasti sun näköinen neitonen istui odottamassa terveydenhoitajalle pääsyä puikot viuhuen!

  2. Olipas se eläin!! Munkin päätä särkee ja pahaa tekee, migreeniä kai. Olin viime viikonloppuna Helsingissä ja oli aika ylläri, kun Filo (!!) käveli Hakaniemen hallissa vastaan. Olis varmaan pitänyt mennä tervehtimään ja kyselemään kuulumisia, mut en ollut kovin sosiaalisella tuulella. Kaipa tuo olis vielä mut muistanut. Celinestä ja Jeanistakaan, kun en ole kuullut sen koommin kun Pariisista lähdettiin. Huokaus.

  3. Joo, mäkin törmäsin Filoon viime lauantaina Helsingissä! Oli aivan epätodellinen tunne, kun rouva oli aivan väärässä maassa ja kaupungissa.:) Se on tainnut nuohota koko Helsingin aika huolella läpi.Pyysin s-postiosoitteen ja se antoi kotiosoitteensakin, mutta mä onneton hukkasin sen lapun jo johonkin meille kotiin. Tosin en ole tässä Pariisiin lähiaikoina lähtemässä…

  4. Toihan oli jo ihan johdatusta, kun me molemmat nähtiin se samana päivänä!! Olikohan siihen joku syy?? En voi olla miettimättä. Toivon sulle ihanaa alkavaa joulukuuta!! Saako jo avata joulukalenterin ekan luukun, hihiii!!

  5. Tuo on söpö laiskiainen! Ihan eri maata kuin se taskussani viihtyvä yksilö:-)Toivottavasti kivut ja säryt hellittävät pian!

  6. Jos vompatti voi olla ihmisen pimeä puoli, kai sitten laiskiainenkin voi… Mutta on se söpö sellainen.Hetkinen… Ihmisen söpö pimeä puoli?

  7. Hahhah hyvä kun sen piti vielä haukotella ja kellahtaa selälleen kun oli NIIN iso homma kurkata tuolta laatikosta :DSaksassa jossain eläintarhassa noita kiipeili pitkin apinatalon kattoa kosketusetäisyydellä ja mun teki NIIN mieli silittää kun yksi niistä kahmi mansikoita ahkerasti suuhunsa ihan mun naaman edessä, mutta siellä oli paljon kylttejä jossa sanottiin että laiskiaiset puree tosi kipeästi :)

  8. Kati, ehkä tuo merkitsee, että Pariisiin olisi lähdettävä. Kyllä kelpaisi minulle.:) Sinulle myös onnellista joulukuuta!Rappiotäti, adoptoisin vauvalaiskiaisen, jos se vain olisi mahdollista. Katonrajassa hengaava laiskiaisaikuinen voisi olla jo sitten haastavampi.Milliini, niin vompatilla pompatilla kuin ihmisellä pihmiselläkin on sielu. Luultavammin myös laiskiaiselta paiskiaiselta löytyy sellainen…:) Söpö pimeä puoli kuulostaa kyllä hyvältä.Frigga, no musta tuntui perjantain AIVAN tuolta eläimeltä. Onneksi on nyt hieman virkeämpi olo. Pureva laiskiainen ei kyllä kuulosta hyvältä, nyt mun unelmani lemmikkilaiskiaisesta romuttuivat!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *