Viikkoraporttia, taas kerran

Jos hehkuttelin viikko sitten gradun lähestyvää valmistumista, ovat fiilikset aika vastakkaiset tällä hetkellä. Vähän niinku ahdistais taas. Ahiahi.

Pääsiäinen lähinnä tarkoitti minulle sosiaalista kanssakäymistä ja järkyttävää syöpöttelyä. “Ruokaa” on edelleen kaapissa: Mignon-munia, Neuhausin suklaata, suolakeksejä ja niin edelleen. Oikeasti tekisi mieli salaattia, mutta kun en jaksa lähteä lähikauppaan.

Mitään järkevää tai tuottavaa en ole tehnyt, olen lähinnä nollannut aivojani Fred Vargasin dekkareilla ja Ståhlbergin Pilvivaeltajalla.

Pääsiäislounaalla maanantaina vanhempieni luona kuvasin kukkia. Leikkokukat ovat mielestäni ihania, lempikukkiani ovat neilikat. Kotiin raaskin ostaa kukkia hyvin harvoin. Pääsiäisen kunniaksi tätini toi vanhemmilleni oransseja leinikkejä äitini hankkimien tulppaanien, narsissien ja ohran seuraksi. Ohra päätyi lopulta siskoni kissojen herkuksi. Tosin en ole vielä kuullut, mitä kissat oraista pitivät.

Kavereillani on kummallisia lahjakkuuksia: eilen katsoin kun rasiallinen miniluumutomaatteja (niin no, minä söin tomaateista kolme) hävisi ehkä kolmessa minuutissa. Yllättävä taito.

Ai niinku mikä neulominen? Joo ei nyt.

You may also like

11 Comments

  1. Hei, ton tomaattijutun mäkin osaan! Mikkään muu ei sitten juuri sujukkaan, ainakaan jos se liittyy jotenkin graduun. Tai siltä ainakin nyt tuntuu. Ahiahia täälläkin.

  2. Mikä tämä gradu on, josta hössötetään kummallisesti jokapuolella…Ihan on pakko avautua, että neilikka on minun inhokkikukkani :D Tai siis, voin niitä itselleni ostaa, mutta loukkaantuisin sydänjuuriani myöten, jos saisin niitä mieheltä.Ostan muuten itselleni (aloitin nyt tänä keväänä ja aion jatkaa) joka viikko tuoreita leikkokukkia maljakkoon. Juuri nyt on noita narsisseja. Oma lempikukkani on tulppaani, mutta niitä ei sattunut kaupassa olemaan, ja ruusuja vierastan. Kun en kerran karkkiakaan oikein syö, niin voin kai pitää kukkapäivän kerran viikossa.. :)Nuo kuviesi leinikit ovat aivan ihania!

  3. tässä oli nyt joku ihmeen neilikka-suodatin, koska napsuttelin samaa kommenttia ainaskin kolme kertaa, ennen kuin se hyväksyi sen. :P

  4. Orange Seeds, mulla tulee suu kipeäksi liiasta tomaattimäärästä. Mutta teitä tomaattirohmuja on siis muitakin.:)Annikki, gradu-ahin jälkeen tänne ilmestyy varmaan joku muu ahiahi.Mä pidän tosi paljon neilikoista, varsinkin sellaisista raidallisista (monivärisistä) ja isoista. Ruusut on vähän tylsiä ja tulppaanit taas neutraaleja (mutta kauniita!). Leinikit ja pionit ovat kauniita.Kukkapäivä karkkipäivän sijaan on muuten aika hyvä idea.

  5. Hännäkkäät rakastavat ohraa – kiitos vaan lähettäjille! Illalla laidunsivat niin ahnaasti, etteivät meinanneet malttaa nukkumaan käydä. Mutta täytyy sanoa, että ohra ei enää näytä aivan noin kuvaukselliselta. :-)-A

  6. Kukkapäivä, joo! Leikkokukat myös kestävät pidempään kuin karkit, ainakin tässä taloudessa.Sain pääsiäiseksi kans kukkia, kolme aeri sorttia peräti. Aika ihkua.

  7. Höh kaverisihan on hidas..meillä menee herra liki 3v:n toimesta siinä puoleentoistaminuttiin rasia.. eikä edes yskikkään.. ja jos siskonsa intoutuu kaveriksi.. häviää alta aikayksikön puolikiloa..jos vain niitä on niin paljon tarjolla.No parempia kuin namut.

  8. Kauhia allerkia, ei kukkia. =(Mutta olen joskus kauneudenahneuksissani miettinyt, myisivätköhän kukkakaupat alennuksella varrestaan irronneita kukanpäitä. Ne olisivat vesimaljassa kelluessaan mukava näky.

  9. Meilläkin pikkutomaatit häviävät alta aikayksikön. Ja pääsiäinen tuli elettyä lähes pelkällä mämmillä (joka aikaisempina vuosina on ollut ihan yöks). Ruusu on mun lempikukka, mutta ei missään nimessä missään sekakimpussa vaan yksikseen varret melko lyhyeksi leikattuna. Paras maljakko on vanha Riihimäen lasipurkki. Tsemppiä ahdinkoon!

  10. Kukat on ihania! Tein jonkun tyhmän “Mikä kukka olet” -testin netissä. Tyhmän siksi, että olisin ollut sen mukaan JOULUTÄHTI! Vaikka kukista pidän, niin joulutähti ei kyllä kuulu suosikeihin. Olisin halunnut olla arovuokko. Leikkokukat on ihania, mutta orkideat kestää: jouluksi saatu orkidea kukkii vieläkin!

Leave a Reply

Your email address will not be published.