Keltainen haaste

Jottei kukaan huolestuisi, niin huikkaanpa, että elossa ollaan. Ja osallistun samalla keltaiseen haasteeseen, johon Elisa vinkkasi minut osallistumaan.

Elisa kirjoittaa näin:

Piristetään harmaita päiviämme keltaisella, eli hei sinä lukijani, osallistu haasteeseeni ja laita kommentteihin linkki keltaiseen kuvaasi. Jos kuvia tulee p

aljon, voisin tehdä niistä kollaasin, joten kerro myös saanko käyttää kuvaasi.

Näitä kuvia Elisa saat käyttää, jos haluat. Keltaisten asioiden löytäminen oli yllättävän vaikeaa. Tässä pieni kuvakavalkadi, kuvia saattaa tulla lisääkin, jos keksin herkullisia keltaisia asioita.

Tämä päivä ei onneksi näytä ainakaan Helsingissä kovin harmaalta, aurinko paistoi ainakin kello 6.30 aamulla, kun seuraavan kuvan otin.

Kirkkaankeltaista tai kylmiä keltaisia en juuri voi sietää, mutta murretut keltaisen sävyt käyvät mainiosti pukeutumiseenkin:

Noa Noan ihanat korvakorut oli pakko saada viime syksynä keltaisuutensa takia:

Nappivarastoistani löytyy keltaisen sävyjä, tosin harmittavan vähän. Jos jollakulla on ylimääräisiä vanhoja keltaisia nappeja, niin mielelläni otan vastaan. Otan tosin mielelläni vastaan myös muun värisiä nappeja.:) Nappien alla lautasena on Arabian Annia. Se on mielestäni kaunein Arabian astiastoista, mutta minulla on astiastoa vain tämä kahvitassin verran.

Yksityiskohta tekemässäni keltaisessa huopalaukussa:

Kullankeltaista siskon antamassa Mucha-aiheisessa lasilyhdyssä:

Seuraava kuva ei ikävä kyllä vihjaile matkalle lähdöstä. Pitkä viikonloppu esimerkiksi Pariisissa sopisi minulle paremmin kuin hyvin.

En haasta ketään erityisesti, mutta keltaisia kuvia olisi mukava muissakin blogeissa nähdä.

You may also like

4 Comments

  1. Mun ainoa keltainen kuva taitaa löytyä pääsiäispostauksesta ja sieltä sen voi myös napata ilmoittamalla kommenttiboksiin.

  2. Ai pahus, en tajunnut, että sen voi ymmärtää noin! Kannatta siis ilmoittautua Elisan blogiin, hän tekee kollaasia, jos innostuu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.