Meemiä kaksin kappalein

Suden tulevat -blogin Sirenillä oli mielenkiintoinen meemi (jonka muuten oli aloittanut Alcinoe, mutten silloin meemiä napannut).

Mikä elokuvakohtaus voisi kuvata minua ja kokemuksiani?

Hassua on, että lähiviikkoina mielessä on pyörinyt usein Orlando-elokuvasta labyrinttikohtaus. Se on ehkä vähän dramaattinen, mutta niin olen varmaan minäkin (tai sitten en). Valitettavasti kohtaus ei avaudu, jos ei ole nähnyt koko elokuvaa. Suosittelen elokuvaa ja sen soundtrackia lämpimästi, kummatkin ovat upeita, varsinkin jos tällainen äänimaisema iskee.

Hurmaavan itsemurhan Brim taas meemittää seuraavalla tavalla:

Jos saisitte valita mitkä tahansa kasvot, niin kenen kasvot valitsisitte?

Ensimmäinen vastaus on tietysti omat kasvoni. Pidän itseriittoisuudessani perussuomalaisesta naamastani, vihreistä silmistä ja tummista kulmista, hymykuopista, isosta nenästä ja suusta. Tosin nenän vieressä oleva valtava finni voisi kadota jonnekin vaikka ihan heti.

Toinen valintani:

Voisin haluta näyttää Cate Blanchettilta, jumalaisen kauniilta näyttelijättäreltä, joka kuulemma hoitaa finninsä hammastahnalla. Ehkä minunkin pitäisi kokeilla.

You may also like

10 Comments

  1. Orlando on paras kaikista, en tosin tiennyt soundtrackkia olevan erikseen, pitääpä lähteä metsästelemään.

  2. Senni, pitää varmaan kokeilla..k, Orlando on tosiaan paras. Muistaakseni olen täällä ennenkin hehkuttanut elokuvaa ja varsinkin ihanaa Tildaa. Soundtrack löytyy ainakin Amazonilta, jossa voi myös kuunnella samplet kappaleista.

  3. Hauskaa miten nämä kiertävät: Sirenillä vieläpä näytti olevan ihan sama elokuvapätkä kuin minulla.Jotenkin nuo elokuvapätkät eivät ole niitä, mitä olisin itse tarjottanut ihmisille, mutta osuvat kuitenkin paremmin kuin hyvin kohdalleen.

  4. Nämä meemit tosiaan kiertävätjänniä teitä. Siksi on hauska, että linkataan aina sinne, mistä meemi löydettiin.Mietin jotain muuta kohtausta kuin minulle tyypillistä pukudraamaa, mutta ei tullut mieleen. Ja Orlandoa on oikeastaan vaikea edes ajatella pukudraamana.Olisikin kiva nähdä, minkälaisia kohtauksia polkkaajat valitsisivat toisilleen!

  5. Mielenkiintoista, miten erilaisia valintoja ihmisillä on kasvoihin ollut. Hammastahna auttaa finneihin todella hyvin, teininä menin aina hammastahnatäplät naamassa nukkumaan :D

  6. Hammastahnaa täälläkin… Cate Blanchett on ihana, kun tein juttua kauniista naisista niin olipa yllättäen Cate minunkin listallani, ja Tilda ;o)

  7. Hammastahna on hyvä kikka, mutta suosittelen vielä enemmän apteekista löytyvää Basiron-voidetta. Itsellä se ainakin auttaa kipeimpiin ja isoimpiin tapauksiin nopeasti.

Leave a Reply

Your email address will not be published.