Oi kesä!

Eilen oli ihanaa palata kotiin tuoksuen auringolta ja aurinkorasvalta. Viikonloppuna tuli oltua paljon ulkona, hankittua rusketusraidat, hymisteltyä tyytyväisenä ja neulottua huivia. Hellekausi saisi minun puolestani jatkua vaikka kuinka pitkään.

Pääsin huivia neuloessani kokeilemaan ensimmäistä kertaa Addin pitsineulontaan tarkoitettuja pyöröpuikkoja. Ja kyllähän ne toimivat, tosin ohuen mohairin (25g/250m) neulominen on onnistunut mielestäni yhtä helposti myös tavallisilla pyöröpuikko-Addeilla. Puikkojen kärkien terävyys ei radikaalisti muuta tai helpota pitsineuloksen neulomista.

Aloitin pitsihuivin neulomisen lauantaiaamuna ja tilanne näyttää varsin valoisalta: luultavammin saan huivin valmiiksi ensi viikonlopun häihin. Vihreän mekon seuraksi tulee siis punainen huivi ja syntisen punaiset korkkarit. Tosin jos helteet jatkuvat, huivia tarvitsee lämmikkeeksi vasta myöhään illalla.

Olen parin viime viikon aikana myös värjännyt lapasia, pidän tuosta värikavalkaadista ainakin itse kovasti!

You may also like

9 Comments

  1. On herkullisen näköinen huivi! Mikäs malli tuo on? Kivan värisiä nuo lapasetkin, ihania maanläheisiä värejä.

  2. Tuo malli on omasta päästä: en edes vielä tiedä millainen siitä loppujen lopuksi tulee.:) Tosin tällä viikolla se selviää!Kiitos, itse tykkään lapasissa juuri noista maanläheisistä sävyistä.

  3. Mai, tällä hetkellä ei ole myytäväksi turkooseja, enkä osaa valitettavasti sanoa tuleeko niitä (suunnitelmallisuus taas huipussaan!). Mutta turkooseja lapasia ilmaantuu tänne blogiin, jos niitä jossain vaiheessa teen.

  4. Autotallikirppis Päiväkummussa Vantaalla 2.-3.8. klo 10-14. Os. Leankuja 9a. Myynnissä käsityötarpeita (lankaa, kankaita ym), vaatteita, asusteita, kenkiä, kodinroinaa! Terveisin Käsveskan Salla

Leave a Reply

Your email address will not be published.