Sateenkaaren päässä. Alussa vai lopussa?

Eilen täytin 31 vuotta. Aamupalaa syödessämme Mies kysyi, että olisinko vuosi sitten uskonut olevani vuoden päästä asunnonomistaja ja rouva. En, enpä kyllä olisi. Nuo kaksi sanaa kun sisältävät niin paljon enemmän kuin vain oman merkityksensä. On hykerryttävää sanoa, että viime vuosi on ollut onnellisempi kuin yksikään edellinen. Ihana, ihana elämä.

Ihmismieli on kummallinen asia. Kun se on pois tolaltaan ja mustaa täynnä, ei mikään helpota tai ilahduta.  Sitten kun mieli on tasapainossa, täynnä valoa ja onnellisuutta, elämä muutenkin näyttää kauniit puolensa ja kaikki järjestyy kuin itsestään. Se on outoa ja oikeastaan epäreiluakin, koska on vaikeaa sanoa mikä on syy ja mikä seuraus, mikä luo onnea ja onnellisuutta, mikä taas surua ja onnettomuutta.

Rakastan maisemaa, joka avautuu kotimme ikkunoista. Ikkunoista näkyy paljon taivasta, maisema muuttuu siis paljonkin sään mukaan. Kaikki kuvat on otettu syyskuun ja nyt lokakuun alun aikana keittiön ikkunasta.

Sumua 2.10.10

Lokakuu siis alkoi. Lokakuun soittolistalla soi taas Type O Negativen October Rust ja sieltä erikoissuosikkina Cinnamon Girl. Kappale Spotifyssa/You Tubessa.

You may also like

5 Comments

  1. Mmmm, minäkin olin 31-vuotiaana nuori rouva, opettelemassa yhteiseloa ja ruuanlaittoa; en kylläkään asunnonomistaja, mutta keskellä pikkuista maalaiskylää. Hykerryttävää oli – ja on onneksi vieläkin aika usein :)
    Onnellisia aikoja teillekin!

  2. Toivon, että saat olla onnellinen jatkossakin. Onni on sellainen asia, että sen eteen kannattaa tehdä työtä! Uskon, että saat onnea jatkossakin kun osaat sitä arvostaa

Leave a Reply

Your email address will not be published.