Prokrastinoinnin kuningatar

Minä olen tunnettu jahkailustani, pitäis sitä, pitäis tätä. No, nyt lomalla vihdoin olen saanut päivitettyä nettisivujani (tosin Mies on hoitanut koodaamisen ja silloin minä olen vaan tyytynyt ihailemaan vieressä).

Nyt Käsityöohjeet-sivulta löytyvät englanninkieliset ohjeet Nuolitanssi- ja Villimarjatar-huiveihin (Kiitos Birgit (Ravelry-linkki)!) ja saksankielinen ohje Villimarjatar -huiviin (Danke schön Anja (Ravelry-linkki)! ). Myös Kehrätär -huivin ohje  löytyy nyt Käsityöohjeet-sivulta.

Vihreän takin ohje ei edelleenkään ole valmis ja ei valmistu tällä lomalla, koska takin tekemiseen liittyvät muistiinpanot ovat ns. varmassa jemmassa kaiken sekamelskan keskellä. Eiköhän tämän tosin helpota, jos ja kun keittiöremppa jossain vaiheessa valmistuu (nyt ei vaikuta kovin valoisalta, täytyy todeta).

Tältä näyttää keittiön puolella tällä hetkellä:

You may also like

2 Comments

  1. Voimia keittiöremonttiin; uskon, että tulee kaunista… :)
    Ja ihana, jos joskus kirjoitat ohjeen vihreään neuletakkiin. Se on niin ajattoman kaunis, että ohjeella ei ole mikään kiire. ;-) Jos saa toivoa, niin ihana olisi saada myös vihreän pitsisen villatakkisi ja hääjakkusi ohje.

  2. Juu, vihreään neuletakkiin tullee ohje. Vihreään pitsineuletakkiin ja hääjakkuun ei ole näillä näkymillä tulossa ohjetta, koska niissä on teknisiä puutteita, joita mielestäni ei voi korjata muuttamatta mallia. Mutta katsotaan mitä tapahtuu :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.