Silmä, pisto, tikki, takki

Seuraavanlaista tapahtumaa pukkaa eli

Tervetuloa Keittiönperäyrittäjien käsityö ja -tarvikemarkkinoille

Tapahtumapaikka on Tieteiden talo Kruununhaassa, osoite on Kirkkokatu 6, Helsinki

Tapahtuma on avoinna la-su  10. -11. 9.  klo 10-17

[vapaa pääsy]

Tule tutustumaan kehräämiseen, lautanauhan tekoon, kuulemaan pitsineulonnasta, neulojan apuvälineistä ja tekemään tarvikehankintoja syksyn ja talven käsitöitä varten. Myynnissä on mm. klassisia neulelankoja, käsinvärjättyjä lankoja, käsityöpusseja ja -kasseja, silmukkamerkkejä, sukkablokkeja neuleasusteita, koruja, puikkoja ja muita tarvikkeita. Markkinahinnoin tietenkin!

Tapahtumassa esiintyvät ainakin neulesuunnittelija Mari Muinonen, lautanauhailija Laura Hämäri, Pitsit puikoille -kirjan tekijät Johanna Koski ja Kristel Nyberg ja Neulekirjan tekijä Ilona Korhonen. Markkinat on myös tapaamispaikka kädentaidoista kiinnostuneille. Ota oma neuletyösi mukaan ja tule neulomaan neulekahvilaan vaikka kumpanakin päivänä.

Mukana ovat: HanduHelmipuikkoHippakorutIhan Kiva KauppaKirjava keräLiila, Lallukan Koru ja Kuokka, Mielitty,  PAGPeikonpoika, Pioni ja parakiitti, Puputsin puotiRiihivilla,  Simple-nukkekoditSuccaplokki

Mielityn myyntipöydästä löytyvät neulekaulurit, rintarossit, valloittavat Pitsitär-pinnit (kai huomasit kuvan postauksen alussa?), kässäpussit ja -pussukat, mutta Käsityötarvikemarkkinoiden kunniaksi myös nostalgisia käsityötarvikkeita: käsinvärjättyjä lankoja, vintage-pitsejä,  nappeja ja nauhoja. Tervetuloa!

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.