Hampparin myssy

Näytän hampparilta tämä pipo päässä, muttei haittaa!

Koska päähineitä ei voi Suomen talven varalle olla ikinä liikaa, päädyin ensimmäiseksi itsekehrätystä langasta neulotuksi projektiksi valitsemaan myssyn. Kehräsin Two Sisters Stringworksin pehmoisen ja kauniin BFL-villan paksuksi, tarkoituksella epätasaiseksi slubilangaksi ja neuloin sitten langasta pipo ja baskerin risteytyksen. Lisäyksiä ja kavennuksia tein aika epäortodoksisesti, tällä kertaa menin pään muodon, en kaavojen mukaan.

Lanka: Itse kehräsin! Menekki: 110g/105m Puikot: 5mm pyöröpuikot Pipon malli: matkan varrella soveltaen

Tällaista se oli, Chestnuts nimeltään:

Ja tällaista siitä tuli:

Silloin kun myssy ei ole päässä, se näyttää lähinnä epäilyttävän muodottomalta:

 

You may also like

3 Comments

  1. Ihana blogi! Tulin tuolta silmä, pisto, tikki, takki -fb-eventin kautta tänne ja oivalsin, että olen tuotteisiisi vissiin joskus vanhan joulumessuilla törmännytkin. Ehkäpä hypeltelen niitä myös viikonloppuna. :-)

  2. Maarit, juu tuota myssyä tulee kyllä hellittyä ja esiteltyä ylpeänä, vaikkei sen hienoutta taida ymmärtää kovin moni :)

    Virpi, todella mukavaa kuulla! Ja tervetuloa viikonloppuna messuille!

Leave a Reply

Your email address will not be published.