Mallineulos sukkiin

Tässä mallineulos Kantarelliretki -sukkiin. Nyt vaan värityksiä suunnittelemaan!:)

Huom, ohje on piirretty siten, että neulos neulotaan suljettuna neuleena. Mallikerran leveys on 6 silmukkaa ja korkeus 8 kerrosta.

Tältä neulos näyttää nurjalta puolelta. Neulos ei ole kovin joustavaa, kannattaa siis varata vähän enemmän silmukoita kuin normaalisti. Mallitilkkukin on hyvä neuloa. Itse loin sukanvartta varten 78 silmukkaa ja minulla ei ole erityisen paksut nilkat.

You may also like

6 Comments

  1. Kiitos ohjeesta! Minulla on samalla neuloksella (tai ainakin hyvin samantapaisella) tehdyt lapaset, jotka isoäitini sisko on tehnyt noin 30 vuotta sitten. Minulla ne ovat olleet lähes 10 vuotta ja olen aina välillä miettinyt miten ne on tehty. Nytpä vihdoin tiedän. :)

  2. Tattis!! Meikäläisen puikoilla syntyy kyllä kans kanttarelleja, ja aattelin soveltaa tumppuihin. Erittäin mukava malli, eikä liian monimutkainen. Värileikillä saa aina uutta ja erilaista!

Leave a Reply

Your email address will not be published.