Käsinkehrättyä ja uutta ommeltua

Viikot menevät viuh vaan ja olen välillä ihan väärissä viikonpäivissä. Asia, jonka kuvittelin tapahtumaan muutama viikko sitten olikin jo toukokuulta. Nyt eletään jo marraskuuta, kohta vuoden pimeintä aikaa. Alla oleva kuva on lokakuun lopulta:

Tämä olikin vähän pidempikestoinen projekti: Tuubihuivin langan kehräsin itse, BFL-kuidun tilasin Portfiberilta puolitoista vuotta sitten kesällä ja kehruun sain valmiiksi joskus viime keväänä. Itse neulomiseen menikin sitten vain muutama päivä. Neuloin huivin pitkittäin ja ompelin sitten Moebiukseksi. Mallineulos huivissa on sama kuin näissä sukissa.

Kuitua oli noin 310 grammaa, valmis huivi painaa noin 300 grammaa.

Muutakin on tullut tänä syksynä kehrättyä.  Keltaisesta Falkland-kuituisesta langasta tullee lapaset, muille ei ole vielä käyttötarkoitusta.

Sitten vielä mainostusta oivista joululahjoista: Lisäsin Etsy-kauppaani kahdenkokoisia In knitting we trust -kässäpusseja, pienemmät S-kokoiset sopivat vaikkapa sukkaprojektille ja  M-kokoiseen mahtuu isompikin neule- tai kehruutyö. Kaikissa kässäpusseissa on kuviollinen vuorikangas, osassa se on vintage-puuvillaa 70-luvulta. Oma suosikkini on sinipetrooli:

Itse pidän yllätyksellisistä vuorikankaista todella paljon!

Tuttuihin olkalaukkuihin päivitin kolmea uutta väriä: eläväpintaiset käsinvärjätyt violetti  sekä harmaa ja aina varma valinta, musta.

You may also like

2 Comments

  1. Juu, on tulossa! Ajattelin laittaa vielä erikseen ilmoitusta tänne, mutta olen myymässä Vanhalla tämän viikon sunnuntaista 9.12. alkaen. Paikka on vanha sama eli yläkerrassa, Musiikkisalin Aulassa. Tervetuloa!:)

Leave a Reply

Your email address will not be published.