In knitting we trust

Jokaisen neulojan tunnuslauseeksi sopiva In knitting we trust  on hypännyt nyt painokuvaksi laukkuun!

Kuva sai alkunsa luonnoskirjan sivuilla viime keväänä. Alkusyksystä muunsin sen kankaalle painokuvaksi. Laukut  on otettu hyvin vastaan ja kyselyjä on tullut mukavasti. Siksipä niitä on nyt saatavissa Etsy-kaupassani.

Laukut ovat alusta loppuun itse valmistamiani: painan kuvat, ompelen ja viimeistelen laukut itse. Laukkujen materiaali on puuvillaa, puuvillasekoitetta tai polyesterisekoitetta.  Laukku on tilava, leveys noin 35 cm ja korkeus 45cm. Kantohihnat ovat sen verran pitkät, että laukun saa mukavasti olalle. Huomaathan, että laukut ovat käsin tehtyjä ja jokainen on hieman erilainen.

Nyt myynnissä olevia värejä ei tule kaikkia lisää (sinipetroolia, tummansinistä ja kirkkaanpunaista kangasta  minulla on jonkin verran lisää). Jos siis tykkäät juuri tietystä väristä, niin hus ostoksille! :)

You may also like

5 Comments

  1. Hei,

    saisiko tätä laukkua pinkkinä ja mustalla painatuksella, sellaisen haluaisin itselleni heti.

  2. Kiitos kehuista :)

    Laukkua on toivottu ainakin violettina ja oranssina ja minulla on kankaanmetsästys käynnissä. Lisään listaan pinkin! Tarkoitus on saada muutaman viikon sisällä laukkuja uusissa väreissä valmiiksi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.