Okra ruskassa

Eikö “okra ruskassa” kuulostakin aivan sananmuunnokselta?!

Joka tapauksessa, viime sunnuntaina oli mitä upein syyspäivä ja kulutimme Miehen kanssa pari tuntia samoillen Kallion katuja ja ottaen välillä kuvia In knitting we trust -laukuista ja välillä Okra-neuletakista. Olen ylistänyt mieheni kuvauskärsivällisyyttä aikaisemminkin, mutta se on aivan omaa luokkaansa. Palkitsin tosin kuvaajan retken päätteeksi laadukkaalla oluella :)

Aurinko paistoi kirkkaalta taivaalta ja suurimmassa osassa kuvista on tiukkoja varjoja tai malli mutristelee naamaansa kummasti. No, näillä mennään.

Takin malli on omasta päästä ja neuloin sen saumattomasti pääntieltä hihoihin ja helmaan päin, koska minulla oli vain 200 grammaa Pigeonroof Studiosin Siren Two Lace -lankaa. Nappilistan neulottuani lankaa oli jäljellä noin 5 grammaa. Langan materiaali on unelmanpehmyt merinokashmirsekoite ja sitä oli todella mukava neuloa.  Neuloin takin ilmavaksi 4 mm:n puikoilla. Takista tuli kevyt ja ohut, kuvissakin helma on lähdössä lentoon!

Takin juju ovat hihansuut ja helma, joihin neuloin pintaneulosta nostetuin silmukoin:

Napit takkiin löytyivät omista varastoista ja sopivat hauskasti meleerattuun neulepintaan:

Mainostauko vielä lopuksi: Kaupasta löytyy nyt uusia mustia, pullonvihreitä, tummanpunaisia ja khakinvärisiä In knitting we trust -laukkuja. Minulta on kysytty, että onnistuuko maksaminen ilman Paypalia ja toki onnistuu, jos sinulla on suomalainen pankkitili: valitse vain maksutavaksi “Other”, niin lähetän sinulle tiedot maksamista varten.

You may also like

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.