Erilaisista projekteista

Viikoloppuna äidin luona selailin uutta Modaa. Lehdessä on pari minun mielestäni ihan kivaa mallia, joita muokkaamalla saa minunlaiseni neuleet. Mieleni tekee boleroa ja mohairneuletta. Lisäksi kaitalehamekaavat päässevät käyttöön.

Sain viikonloppuna raitasukat valmiiksi, tässä ne ovat! Eli lankana on Suomen Käsityönystävien 100% villalanka. Lankaa meni noin 190g (digitaalinen keittiövaaka on kyllä kätevä!;) ). Minulla on edelleen pieniä jämäkeriä lankaa, niille pitäisi keksiä käyttöä.

Alemmassa kuvassa poseeraavat äidilleni tekemät kämmekkäät, Italiasta tuomastani merinovillasta. Lankaan meni noin 70g. Kämmekkäiden kanssa poseeraa juhannuksena valmiiksi saamani “merilevähuivi”. Huivi on Novitan Chic mohair -lankaa, ostettu alennusmyynnistä pari vuotta sitten. Huivi on iso jä lämmittävä, mutta kaupungilla liikkuessani olen juuttunut huivista esimerkiksi ovenkahvaan. Kuka olikaan se kirjailija, joka kuoli kuristuttuaan omaan kaulaliinaan? Kaulaliina jäi taksin oven väliin ja kirjailija oli epäonnekseen taksin ulkopuolella, kun taksi kiihdytti pois?

Toissa päivänä ja eilen aloitin ahkeroin yhden joululahjan neulomalla, siitä en ymmärrettävästi kerro muuta. Eilen oppimisen arviointi -luennolla tein taas yhden PINKIN hahtuvalapasen. Sille ei tule kuitenkaan heti paria, koska kävin ostamassa eilen alla olevat langat. Mitä niistä tulee, pysyköön vielä hetken salassa. En ole itsekään ihan varma lopputuloksesta. ;)

Tällä viikolla pitäisi keskittyä esseen kirjoittamiseen ja merihistorian tenttiin lukemiseen. Saa nährä miten flikan käy!

You may also like

8 Comments

  1. Voi eiii! Ihanat sukat; minäkin halluan tuollaiset! Pitää ensin löytää jostain ohutta itseraidoittuvaa (ei -kuvioituvaa) lankaa. En millään viitsi kuljetella monia lankoja sukanvarressa.Montako kerää moharia meni huiviisi? Sellaisenkin voisin tehdä…Duncanin huivi kääriytyi Maseratin pyörän väliin.

  2. Kiitos sukkakehuista!Kaulahuiviepisodi on siis edelleen hämärän peitossa, ei se kyllä ollut Isadora Duncan, jonka minä olen kuullut…Huiviin meni noin 190 grammaa (keittiövaaka taas käytössä ;))lankaa.

  3. Kiitos, kiitos! Sukat ovat myös mukavan lämpimät. siitä tulikin mieleeni, että pitäisi talvea varten hankkia uudet kengät, sellaiset, joihin myös villasukat mahtuvat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *