Viikonloppu!

Viikonloppu on taas käsillä ja mikä sen mukavampaa. Aloitin viikonlopun äidin jä tädin kanssa kahvilassa käynnillä tädin nimpparien kunniaksi. Muuten olen sitten virkannut ponchoa, edelleen.

Huomenna olisi tarkoitus mennä käymään Menitassa ja Novitan tehtaanmyymälässä. Etsin edelleen lankaa kaunista hartiahuivia varten. Elokuun lopussa kun on isot häät, joihin minutkin on vieraaksi kutsuttu, ja sinne pitäisi tehtailla jotain päälle pantavaa.

Vaatteista vielä jatketaan:

Minua ilahduttaa kovasti, että syksyllä näyttää olevan muodissa kietaisupaidat. Kietaisuvaatteet sopivat mainiosti kropalleni, korostavat juuri oikeita puolia. Lisäksi olen tänään miettinyt syyskuussa alkavaa kaavoituskurssia, jolta odotan paljon. Haluaisin kaavoittaa itselleni joko sotilashenkisen manttelitakin tai sitten vinoon leikatun 1930-40 -luku -tyyppisen iltapuvun.

Vielä yksi huomio tältä päivältä:

Kansatieteellisestä näkökulmasta ruokakaupassa käyminen on jännää, varsinkin perjantai-iltaisin. Kävin tänään pikaisesti ostamassa colajuomaa ja pullo-osastolla ensiksi yksi mies yritti aloittaa jutustelun ja sitten vielä toinen. Eli huomio kaikki sinkut! Juomaosastot voivat olla hyviä iskupaikkoja ainakin perjantai-iltaisin.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.