Koulua ja matkailua

Varasin toissa päivänä retken Tallinnaan, lähdemme huomenna Sampsan kanssa päivän retkelle tuohon hansakaupunkiin. Tarkoituksena on syödä hyvin, katsella taas vaihteeksi paikkoja ja rahdata hirveät kasat vaniljavodkaa ja villalankaa tuomisiksi. Kun vain ajatteleekin niitä pieniä ihania kahviloita ja niiden tarjoamia leivoksia ja käsintehtyjä konvehteja… Ah!

Yliopisto on alkanut täydellä teholla, mutta minulla on sen verran vähän luentoja, etten paljon yliopistolla ole. Tänäänkin tilastotieteen kurssia olisi pitänyt olla kuusi tuntia, mutta yllättäen SPSS-ohjelma ei suostunutkaan toimimaan. Nyt minulla on sitten yli kolme tuntia aikaa hengata ja neuloa laitoksella ennen merihistorian luentoa.

Punaisesta 7veljestä -langasta tehty projekti edistyy, mutta ei siitä enempää nyt. ;)

You may also like

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *