Kellokukka -huivin ohje

Tein Kellokukka -huivista ohjeen (pdf). Palaute ohjeesta on taas tervetullutta.

You may also like

9 Comments

  1. Tuhannet kiitokset upeasta ohjeesta – taas. Tää kiilaa pakko saada -lista kärkeen ihan heti miten huolimatta uusista Novitoista, Modista, Knittyistä ja Kauneimmista käsitöistä :)

  2. Kiitos kauniista ohjeesta:) Minä en ole vielä ennättänyt Liisan liljaakaan toteuttaa. Todennäköisesti kokeilen tätä kuitenkin ensin.Jumitan parhaillaan Onervan ohjeen kanssa. Kirjallisen ohjeen tekeminen on yllättävän monimutkaista(luultavasti minä olen itse liian monimutkainen enkä tajua, miten sääntö toimii kunnolla;))Unohdin muuten sanoa jo aiemmin, että torstai on tosi jännä päivä(luulen, että miksi);)

  3. Kiitos taas ohjeesta. Tuo kuvio toimii molempiin suuntiin, ja näyttää ihan uudelta Kellokukkana. Kunhan saan tuon Liisan Liljan valmiiksi niin taidanpas sitten aloittaa tätä. Mutta mistä langasta??? Topp Mohair on muuten aika sopivaa, viitosen puikolla tulee ilmavaa jälkeä. Seuraavaan vois kokeilla Merinosilkiä nelosilla tai viitosilla…

  4. Tuo Kellokukka näyttää kyllä tosi houkuttelevalta (eikä edes mahdottomalta toteuttaa). Voipi olla, että meikäläisen pitsihuivineitsyys menee tässä…

  5. Heti kun saan Kirin valmiiksi ja saan ostettua jotain kivaa mohair lankaa niin täytyy aloittaa Kellokukka, on se niin nätin näköinen! Syksy saapuu ja tarvitsen (haluan) uusia huiveja. :)

  6. Sain juuri oman turkoosin Kellokukkani valmiiksi! Tosi miellyttävä neuloa (vaikkakin ärsyttävä purkaa) ja ohjeet olivat käyttäjäystävälliset. Kiitos jättipaljon!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *