Karkkivärejä

Vaikka ulkona on loskaa, minä olen jo vaihtanut kevätvaihteelle. Puuvillaa ja keveitä sekoitelankoja minulle, kiitos. Valitettavasti siis elokuussa aloitettu kasakkatakki jää auttamattomasti kesken, mutta ehkä se valmistuu ensi talveksi?

Hamstrasin viime kesänä Sublimen Soya Cotton (soijaa 50% ja puuvillaa 50%) -lankaa neuletakin verran. Nyt sitten neulon hihatinta mansikanpunaisesta ja suunnittelen lyhythihaista neuletakkia kellanvihreästä langasta. Haluan värejä!

Suurin syy kevätväri-innostukseen on Bodenin kevätkatalogi (joita minulle muuten jostain syystä tuli kaksin kappalein). Ihania, ihania värejä, leikkauksia ja kokonaisuuksia. En ole mitään kuvastosta tilaamassa, ihailen vain. Ja sitten kesäkuussa ehkä innostun tilaamaan alennusmyynnistä…

Toinen mukava yllätys on eilen postiluukusta tupsahtanut H&M:n sisustustekstiilikatalogi. Kokoelma yllätti todella positiivisesti. Nyt himoitsen valkoisia pellavaisia pussilakanoita, vähänkö ne olisivat luksusta.

Luksusta on myös kotona herkuttelu. Kun kaapista kerää säilykkeet ja ostaa vähän lisää ruokaa ja pullon viiniä, on kasassa mainio napostelupöytä. Etualalla on muuten Chef Wotkin’sin nakkeja, ei mitään Atriaa!;) Olen muuten ihan jäänyt koukkuun rucolaan, se on niin hyvää.

Menovinkkejä:

  • Huomenna on sitten Blogaajien kevättalvirieha Helsingissä. Minut löytää sieltä, ja niin myös monet muut blog(g)aajat.
  • Langanhimoisille ihmisille Käsveska vinkkasi edellisen postauksen kommenteissa halvoista langoista, käykää katsomassa vinkki hänen blogissaan.
  • Tennarin Taidemuseossa aukesi tällä viikolla uusi näyttely Walt Disney ja Euroopan taide. Näyttely kokonaisuutena ei ollut kauhean sykähdyttävä, mutta joitain helmiä (niin Disneytä kuin eurooppalaisten mestarien teoksia) sieltä löytyy. Suosittelen!

You may also like

7 Comments

  1. No hei!Pisti silmään toi nakki-vinkki; yllättäin syötiin mieheni kanssa eilen juuri saman firman nakkeja! Asustelin koko viikon Vallilassa ja kävin tukkutorilla kukka-alan kurssilla. Suosittelin miehelleni, että kun tulee hakemaan minua kävisi Wotkinsilla ostamassa jotain herkkua ja mm. nakkeja tuli ilta-palaksi. Nam! terv. Kirsikka

  2. Bodenin vaatteissa on kivoja kankaita, mutta suurin osa malleista on sellaisia, että ei saa olla pömppömasun häivääkään. Henkkamaukan katalogista askartelin kirjekuoria. Katalogin perusteella ei oikein tiedä, minkä laatuista niiden pellava on. No onneksi meillä on vino pino pellavaliinavaatteita, jotka vanhempani ovat tuoneet Zizistä Tallinnasta.Rucola on muuten suomen kielellä sinappikaali.

  3. Hauska sattuma.:) Wotkin'silla on myös über-hyvää suolalihaa ja palvia, suosittelen!Matroskin, mulle nuo Bodenin vaatteet sopivat leikkaukseltaan aikas hyvin. Lisäksi hameissa ja mekoissa on se mainio puoli, että niitä saa myös pidempänä versiona.H&M:n pellavavaatteisiin olen ollut aina tyytyväinen, siksi toivoin, että nuo lakanatkin olisivat ihanaa kivipestyä pellavaa. En tosin tiedä olenko pussilakanoita tilaamassa.Pitääkin tsekata tuo Zizi.

  4. Jaa, taidankin hypätä tästä tilaamaan bodenin katalogin. Aattelin kans kytätä kesäalea, kun se jouluale meni vähän sivu suun (oli jo parhaat menny päältä).

  5. Hei,lisäsin uuteen blogiini linkin tänne. Olen juuri neulomassa säärystimiä menninkäisen letti -kuviolla. Kiitos ohjeesta!

  6. Bloggaajien kevätrieha kuullostaa mukavalta. Flunssaisena ei tule tosin lähdettyä. Disneyn näyttely sen sijaan on ehdottomasti nähtävä.

Leave a Reply

Your email address will not be published.