Virkkauksesta

Minulla on ollut työn alla puolisentoista viikkoa virkattu poncho. Se tulee koostumaan noin 60 “isoäidin neliöstä” ja runsaat 40 palaa olen jo virkannut. Mustat neliöt alkoivat ärsyttää jo viikonloppuna, mutta kyllä minä loppuun asti tuonkin projektin saatan. Poncho tulee olemaan melko pieni, koska lanka on melko raskasta Novita Kotiväkeä.

Eilen vaihtelun vuoksi koitin kukkien virkkaamista. Ajattelin lahjoittaa ne siskolle hänen omiin projekteihinsa. Sisko kun eilen näytti kaupassa paitaa, johon oli pieniä virkattuja kukkia ja muita kuvioita. Kukkien virkatessani pitkästä aikaa LUIN ohjetta! Tänään tosin löysin uuden ohjeen: Tämä tuntuu olevan vielä kauniimpi mitä itse kokeilin. Pienet kukat ovat siitä kivoja, että niiden muotoa voi muuttaa virkatessa helposti ja ne valmistuvat nopeasti. Toisin kuin pahamaineinen poncho, joka minulla on työmatkavirkkaustyönä.

Itselle ihan vain muistutukseksi: Pitäisi ottaa tavoitteeksi, että opettelisi kunnolla lukemaan neulonta- ja virkkausohjeita, mutta kun on vain niin laiska.

Viime yönä näin unia suorittamattomista koulutöistä: yksi essee puuttuu, yksi opintopäiväkirja ja kudonnan työkin on puissa… Voisin jäädä kesälomalle tehdäkseni ASIOITA.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.