Uudet projektit ja joululahjavalvojaiset

Työssäkäynti, hörhöily (kaikenmaailman matkustaminen) ja panikoiminen opinnoista tuntuu vieneen tilaa käsitöiltä ja blogin päivittämiseltä. Lisäksi monia käsityöprojekteja en voi täällä vielä esitellä, koska noilla projekteilla kevennän joulupukin taakkaa. Eilen vietin pari tuntia joululahjoja paketteihin kääriessä. Suurin osa lahjoista alkaa jo olla tehtynä/ostettuna ja paketeissa, mutta vielä olisi tekemistä!

Kuitenkin tässä välillä olen ehtinyt aloittaa punaista neulepaitaa Italiasta tuomastani langasta. Lankaa on vain 500 grammaa, että saa nähdä riittääkö se. Jos ei, niin hihoista tulee lyhyemmät. Olen ajatellut paidan koristukseksi kirjontaa. Ei mitään perinteistä, vaan jotain todella outoa. Katsotaan, mitä syntyy.

Olen myös jatkanut maaliskuussa Pietarin-matkalla aloittamaani harmaata virkattua huivia. Huivi näyttää näin todella tylsältä ja sitä se onkin. Lanka on ties mitä varastoistani löytynyttä lankaa. Kunhan saa huivin valmiiksi, niin se joutuu väripataan. Toivottavasti on myös värjäytyvää laatua.

Ruokapäiväkirjan pito oli opettavaista. Havaitsin, että en oikeastaan syön kunnon aterioita, vaan koko ajan välipaloja. Olen nyt vähän yrittänyt hillitä suklaan syömistä ja sen sijaan alkanut syödä ainakin yhden lämpimän ateriaan päivässä. Ongelmana on, että tulen todella helposti kiukkuiseksi, jos on vähänkin nälkä. Minuun kyllä käy slogan “Hyvä ruoka, parempi mieli” täydellisesti. ;)

Merihistorian esseen olisi pitänyt olla valmis tänään. No, se ei sitä ole. Ilmoitin tosin jo eilen luennoitsijalle, että hän saa esseeni vasta maanantaina. Toisaalta, luennoitsija ilmoitti, ettei ehdi lukea esseitä ennen uutta vuotta. En siis tunne kauheaa syyllisyyttä. Harmittaa vain, kun essee tuntuu olevan oikea riippakivi.

You may also like

3 Comments

  1. mulla on syömisessä ihan sama onkelma. koko ajan välipalaa ja pikkunaposteltavaa ja herkuttelua. jos vahingossa sattuu syömään jotain makeaa, ei koko loppupäivänä tee mieli mitään kunnollista.

  2. Minulla on muuten erilaisia kausia, välillä en syökään muuta kuin ruisleipää. Tällä viikolla olen innostunut syömään kuivatettua varrasleipää. Hyvää on.Minä tarvitsisin lisäksi, että ruoka olisi valmiina kotona odottamassa, kun tulen kotiin. Nälkäisenä ei jaksa alkaa laittaa mitään kovin kummoisia gourmet-kokeiluja.On aina hyvä tietää, että on kohtalontovereitakin.;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *