Blogit kunniaan

Olin eilen Blogit kunniaan -tapahtumassa, jossa julkistettiin ja palkittiin “parhaat” blogit, toisin sanoen Digitodayn äänestyksessä hyvin pärjänneet.

Viiniä ja Villasukkia

oli ehdolla “harrastus”-kategoriassa. Kategorian voitti Konsolifin-niminen blogi, mutta tuloksista (pdf) näkyy, että tämä blogi kiilasi mallikkaasti kolmanneksi. Kiitos ja kumarrus kaikille niille, jotka blogiani äänestivät, varsinkin kun tämä kevät on ollut blogissa aikamoista hiljaiseloa.

Jos äänestyksestä on tulossa vuosittainen perinne, niin sen voisi organisoida hieman paremmin. Itse en esimerkiksi tiennyt äänestyksestä ja ehdokkaana olostani ennen kuin Mari Koo äänestyksestä blogissaan kirjoitti. Uskoisin, että monilta minunlaisiltani “harrastusbloggaajilta” (vai olisiko “elämäntapabloggaaja” parempi?) äänestys meni kokonaan ohi Digitodayn ollessa tuntematon suuruus.

Olen todella iloinen, että Kulutusjuhla voitti äänestyksessä yhteiskunnallisten blogien sarjan. Kulutusjuhla -blogi on muuten poikimassa kaikille avointa Kulutusjuhla -yhdistystä.

You may also like

6 Comments

  1. Onnittelut oivasta tuloksesta ! Tuo mainostuspuoli oli aika heikolla, itse löysin sinne ihan sattumalta – tai koska yksi blogikaveri onnitteli ehdokkuudesta. Olin kyllä ihmetellyt mistä oudosta digimedium tms osoitteesta tuli trafiikkia mutta se kysely ei auennut ko linkistä ja olisi jäänyt mysteeriksi.Ensi vuonna uudestaan ! =)

  2. Onnea, mä äänestin sua!Muakin harmittaa, etten tiennyt koko hommasta mitään. Mulla on monta vähän tuntemattomampaa suosikkiblogia, joita olisin halunnut ehdottaa ehdolle, sitäkin kuulemma olisi saanut tehdä? Monessa kategoriassa oli jotenkin aika jännästi valittuja ehdokkaita, johtuneeko sitten ehdolle ehdottajien valikoituneisuudesta just ton puljun tuntemattomuuden takia?

  3. Juuh, kylhän tää sun blogis on ilman muuta (ja muut ilman) elämäntapa blogi, mietit varmaan jo aamulla, että mitäpä tänne keeboordilla naputtas seuraavien päivien kuluessa :) Ja edelleen mäkin miehenä luen näitä. Kai mua kiinnostaa kaikenlaiset tarinat, mistä ei oikein itse tiedä :)

  4. Onnea äänistä (äänestin sua kans *kuiskaa*)!Itse bongasin äänestyksen muistaakseni jostain blogilistalta, luulen että muistan näin.Edelliseen postaukseesi liittyen olen TODELLA kateellinen noista sun kangaspuista. Mulle äiti lupas toiset omista mattopuistaan, mutta tänne pieneen rivariin ei ne sovi. Ehkä joskus tulevaisuudessa mahdolliseen oktaloon..

  5. En tiedä, että kannattaako tuosta tuloksesta minua onnitella.:) Kiitos kuitenkin kaikille blogiani äänestäneille.Ehkä minun pitäisi laittaa palautetta Digitodaylle, eikä vain tyytyä jupisemaan omassa blogissani, kun muutkin ovat nähtävästi olleet hieman pihalla äänestyksestä.Mrs. Marple, oikeat kangaspuut vasta olisivatkin pop. Mutta sitä varten tarvitsisi varmaan muuttaa aika paljon kauemmaksi nykyisestä asuinpaikastani. Siksi tyydyn leikkipuihin.:)

Leave a Reply

Your email address will not be published.