Vuodelle 2008

Tuntuipa oudolta kirjoittaa tuo seuraava vuosiluku. Tänä vuonna tulevan vuoden otan vastaan hyvin hillityissä tunnelmissa.

Kun on kipeä, ei kauheasti juhlituta. Siippa jäi onneksi seurakseni kotiin ja seuraavaksi vuorossa Band of Brothersin tuijotusta. Ei liene huono uudenvuodenaatto tämäkään.

Onnellista uutta vuotta kaikille!

You may also like

7 Comments

  1. Hyvää uutta vuotta sinulle. Olen viimeinkin palannut tänne maalaisjoulun vietosta tänne sivistyksen pariin. Minäkin vietän uutta vuotta kotona, kaikki kaverit on Rukalla tai Helsingissä. Töiden takia jumitan täällä Iitissä. Mulla on kauhean sosiaalinen olo, eikä yhtään huvittais jumittaa kotona. Miks mä sosiaalistun aina väärään aikaan.Mut tässä sosialisointpuuskassa tuli sellainen ajatus mieleeni, että sopiskohan tapaaminen viikon kaks loppupuolella tai viikolla kolme? Tahtois päästä pitkästä aikaa juttusille:)

Leave a Reply

Your email address will not be published.