Villatakki ja Attenborough

Raitavillatakki edistyy, hihat ovat jo melkein valmiit. Reunat eivät näytä kauhean tasaisilta, katsotaan miten saan ne saumattua…

Välillä valitsin takkiin jo nappeja, on vaikeaa tehdä valintaa, kun on liikaa kandidaatteja.;) Taidan päätyä oikeanpuoleiseen satsiin, siitä pitäisi valita kuusi tai seitsemän mukavaa.

Pitää vielä mainostaa uutta dvd-hankintaani. Kun halvalla sain, hankin David Attenboroughin kaksi luontodokkarisarjaa: Kadonneen elämän jäljillä (trilobiiteista, dinoista ja muista muinaisista) ja Kasvien maailma (mm. nopeutettuja kuvasarjoja kasvien elämästä). Olen Attenborough-fani, hän ja Sean Connery ovat ehdottomasti suosikkini “vanhat herrasmiehet” -kategoriassa. Huomenna muuten alkaa Ykkösellä uusi Attenborough -sarja, Maan pienimmät.

Ja lopuksi linkkivinkki: Furiae -sivulta löytyy kolmekymppisen ruotsalaistytön taidetta, fantsu-gootti-romantiikka-kauhu -painotteista. Sivuilta voi ladata uusia taustakuvia, minä valitsin tämän.

You may also like

7 Comments

  1. “Kasvien maailma” (jos se nyt on se sarja joka tuli tv:stä jokin aika sitten) saa varmaan vegaanitkin ajattelemaan syömisiään uudella tavalla…

  2. Kiitos Susienne blogini nimen ihastelusta. En vain nyt jaksa meemeillä eteenpäin.:/Juu, Pirkko tuo on juuri se samainen sarja. Näin sarjan telkkaristakin ja nyt tuijotan sitä lumoutuneena dvd:ltä. Kasvit ovat hyvinkin eläviä, mutta elävät aivan eri aikajatkumossa kuin me.

Leave a Reply

Your email address will not be published.