Ruskeat polvisukat

Nyt nämäkin tulivat sitten valmiiksi:

Fiilistellään nyt sitten ihan urakalla:

Vähän näkyy tuollaista puikkojen väliin jäänyttä löysyyttä. Aijai.

Piti kuvailla keskellä päivää, että riitti auringonvaloa, matkan varrella töistä luennolle. Kuka arvaa missä kuvat on otettu?

Sukkien malli on oma. Sukkien väri on kaunis tummanruskea, mutta en saanut vangittua väriä kuviin. Lanka on Vuorelman Vetoa, sitä meni noin 190 grammaa. Sukat on neulottu 3 mm:n bambupuikoilla, paitsi kantalappu 3,5 mm:n puikoilla. Pitsikuvio löytyy Novitan kevät 2006 -lehdestä sivulta 90. Sukissa on perinteinen saksalainen vahvistettu kantapää ja sädekavennus. Eli todella perussukat, jotka voisin otta myös luonnonvalkoisina. Kukakohan ne neuloisi?

Ja seuraavaksi neulomme loppuun keskeneräisen myyränvärisen pitsihuivin!

You may also like

17 Comments

  1. Kauniit sukat! Itseäni kiehtoisi kokeilla tuota Vuorelman vetoa… Oisko kuvat otettu jossakin vanhan rakennuksen porttikongissa..?

  2. Kiitos kommenteista.Kuvat on otettu yliopiston päärakennuksessa, taidehistorian puolella. Siellä on upea valo, kauniita lattioita ja seiniä, ja mikä parasta vähän ihmisiä. Huomaisikohan kukaan, jos salaa muuttaisin sinne asumaan?Sukat pysyy jotenkuten ylhäällä, olen tosin miettinyt pyöreän kuminauhan pujottamista resoriin. Ja ainakin sukkanauhoilla pysyvät.

  3. Kauniit sukat. :)Nuo yliopiston pääkkärin vanhan puolen lattiat ja seinät tunnistaa kyllä kuvasta erehtymättömästi. :D Toki samanlaisia varmaan on muissakin siinä toria ympäröivissä rakennuksissa… ;)

  4. Ihan yksiväriset nuo sukat ovat. Hassua, minä en näe mitään värimuutoksia sukissa, mutta olenkin sisäistänyt niin vahvasti, että ne ovat tasaisen ruskeat.

  5. upeat sukat! Jos keksit jonkun systeemin miten tommoset pitkät sukat pysyy ylhäällä niin kerrohan mullekin. Ehkä kun vähän harjottelen oppisin tommosia kuvioita kans tekemään -tyylikkäät on! Tinde

Leave a Reply

Your email address will not be published.