Project Spectrum vol. 2

Se alkaa taas!

Ja minä olen mukana. Tuo helmi/maaliskuu on aika vaikea, kun en oikein harrasta valkoista, sinistä tai harmaata. Mutta katsotaan, kyllä noitakin värejä kaapeista löytyy. Eiköhän tuo keskimmäinen KnitPicksin alpakka menisi sinisiinkin? Ainakin värin nimi on Iris. Iriksestä on ainakin tulossa ohuenohut pitsihuivi (ylläri!).

You may also like

7 Comments

  1. Noista kevättalven väreistä vaan tuli mieleen, että kyllähän tuota sellaisesta sopivasta harmaan sävystä, joku vaalea helmenharmaa tms. ja sopivan pehmeänkauniista langasta saisi hyvinkin jotain nättiä aikaiseksi, on aika juhlava väri minusta. Itsekään en valkoisista ja harmaista tykkää, sinisistäkin menee vain petrooli, mutta haksahdinpa kuitenkin tuollaiseen vaalenharmaaseen juhlaneuleesen, kun oli niin kamalan nätti sävy.

  2. minunkaan lempiväreihin ei sininen kuulu mutta valkoista ja harmaata on nytkin puikoilla.mukava taas nähdä ympäri maailman miten eri tavoin ihmiset näkee ja kokee värit.

  3. No juu, eiköhän noista väreistä aina jotain keksitä. Ensireaktio oli vaan, että tylsää. Minähän pidän oikeasti kaikista väreistä, kunhan sävyt ovat oikeita.Särmä, osallistumaan vaan!

  4. Osallistuinpa minäkin sitten, vaikka aika nirso värien suhteen olenkin. Tuohon kevään väreihin on jo sopivasti suunnitteilla neuleita, mutta kesä/heinä tulee olemaan varmasti hankala mustan ja punaisen suhteen. Onneksi inspiraatio voi hakea monilta tahoilta, kun osallistujalista senkun kasvaa. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *