Uusista projekteista

Tämä on sitten viimeinen kolmiohuivi vähään aikaan. Kai…

Aloitin ohuen pistaasinvärisen mohairhuivin neulomisen jo Italiassa, mutten ole saanut sitä vielä valmiiksi. Sitä nyt neuloskelen, vaikka oikeasti olisikin violetti-kuukausi menossa.

Tässä kuussa pitäisi saada aikaan kaikenlaista myös näistä:

Aika menee vain niin kauhean nopeasti ja on monta projektia kesken! Sisko joutuu ehkä odottamaan virkattuja bikineitään vielä tovin. Ensimmäinen kesätentti on onneksi ohi ja toinen on vasta kuukauden päästä. Italiasta pitäisi vielä tehdä yhteenvetoa ainakin itselle, ettei kaikki koettu unohdu, lisäksi työhuone odottaa todellista järjestelyä ja puunaamista (kuten myös koko muu koti). Tänään tosin lähdetään kaverin mökille syömään ja punkuttelemaan. Mainiota!

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.