Riemusydän

Päädyin siihen, että sydänlaukku ei tule saamaan kaveria. Sen vuoksi viime syksynä virkkaamilleni ruskeasävyisille sydämille tuli keksiä muunlaista käyttöä. Viikon verran sydämet ehtivät pyöriä pöydällä, ennen kun keksin, että niistä tulee rintakoruja, Riemusydämiä. Tytömpää juttua ei voi keksiä!

En kyllä tiedä suostuuko kukaan muu kuin minä käyttämään näitä.;)

Asiasta kolmanteentoista, Erik Wahlström on julkaissut uuden romaanin Jumala. Wahlström oli tänä aamuna Radio 1:llä haastateltavana. Kannattaa kuunnella tunnin ohjelma, jos aikaa vain on. Haastattelu löytyy täältä, ohjelman nimi Jumalasta ja hänen joukoistaan. Wahlströmin edellinen romaani, Tanssiva pappi, oli todella hyvä ja uusi romaani vaikuttaa kuultujen pätkien perusteella vielä paremmalta. Jumala kertoo (kristin-)uskon mielivaltaisuudesta ja absurdiudesta.

You may also like

13 Comments

  1. aivan ihana pikkusydän!Kiitos jälleen yle-vinkistä. Edellisiäkään en vielä ole kaikkia kuunnellut, mutta tää tais mennä heti listan kärkeen ;) Kiitos kovasti, näiden lomassa on kiva neuloa :)

  2. Uuuuh eeehana syrän! :)Moon nykyisin aivan villinä ruskean eri sävyihin (ruskan aikana huomaa pukeutuneen myös luonnon väreihin).Harmi, etten pääse Kekriin. Sain tänään vihdoin lyhennettyä “vaarin housuni”. Tarkoitushan oli laittautua vähän herrastamineihin, jos olisin päässyt saapumaan.Mokoma työpaikka, kun ei tarjoa tarpeeksi duunia tilin iloksi. :´PJoutuu monesta ilosta luopumaan ensi kuussa.

  3. Kiitos, itse tykkään tällaisista tyttöily-jutuista ja sitten ei voi olla ikinä varma muiden mielipiteistä.:)Oola, harmi, ettet pääse tulemaan. Noh, ainakin jotain, mitä odotella ensi vuonna.;) Kiinteä kuukausipalkka olisi kyllä tosi jees, varsinkin jos olisi kokopäivätyössä. Toivottavasti töitä järjestyy!

  4. Aivan ihana sydän! Keksin heti monta käyttökohdetta tuollaiselle: Yksinkertaiseen huopahattuuni, talvitakin kaulukseen tai laukun läppään koristeeksi, huivin kiinnitykseen ja aika monen neuleen rintaan/kaulukseenkin sydän toisi “sitä jotain”. Ja minulla on nyt monia ruskeita vaatteita.

Leave a Reply

Your email address will not be published.