Joulusta

Jaaha, joulu sitten tuli ja meni. Aavistelinkin, että päivät menevät niin nopeaan, ettei sitä jaksa edes murehtia (paitsi etukäteen kyllä vähän harmittelin). Nyt sitten pitäisi jakaa päivät taas opiskelun ja työnteon kesken. Onneksi syöpöttelyä saa jatkaa aina loppiaiseen saakka.;) Tähän mennessä olen syönyt ehkä yhteensä noin 800 grammaa Fazerin budapesteja ja Brunbergin tryffeleitä. Eikä tee vielä edes tiukkaa.

Joulu oli perinteinen, aattoa vietin kotikotona perheen kesken, joulupäivä meni kotona syödessä ja taikalaatikkoa katsellessa, tapanina vierailimme siipan äidin luona. Mukavan tuttua ja turvallista. Jouluaattona oli tosin hautausmaalla kummallinen olo, kun aurinko vain paistoi ja ruoho vihersi. Ei tuntunut oikein hartaalta jouluaatolta, enemmänkin pääsiäiseltä.

Minua lahjottiin monella mieluisella asialla, sain muunmuassa kirjoja, kolme elokuvaa dvd:llä, hamppukäsirasvaa ja pellavaesiliinan. Kirjahyllyihin täytynee taas järjestellä lisää tilaa.

You may also like

5 Comments

  1. Juu, olen ihaillut noita kalliomaalauksia myös Pekka Kivekkään kirjoissa. Hirven klaanin valokuvat ja teksti toimivat todella hyvin yhdessä, tunnelataus on valtava. Kalliomaalaukset taitavat paremmin sopia kankaanpainoon, neulekuvioiksi ne ovat (ainakin minun mielestäni) liian massiivisia.

  2. Kalliomaalaukset tai miksei myös kalliopiirrokset olisivat sairaan hienoja ryijyssä. Taitaisi olla vaan aika isotöistä. Varsinkin, jos haluaa kokonaisen “kallioseinän” jäkälineen ja sammalineen.

  3. mistä sä olet saannut sen “authentic victorian fashion patterns” kirjan? onko see tilattu netistä vai saakko sidä vaikka kirjakaupasta helsingissä?

Leave a Reply

Your email address will not be published.